Αργύρης Πανταζάρας – Σίσσυ Τουμάση: Μαγικές στιγμές στην Τουρκία μετά τον γάμο τους – Πώς επιβεβαίωσαν το χαρμόσυνο γεγονός

Ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση ζουν τις πρώτες ημέρες τους ως νεόνυμφο ζεύγος. Ο πρωταγωνιστής της σειράς του Alpha, «Ο Παράδεισος των κυριών» και η κούκλα σύντροφός του που παίζει στο «Προξενιό της Ιουλίας», επισημοποίησαν τη σχέση του εκτός ελληνικών συνόρων και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, το ερωτευμένο ζευγάρι πήρε την ευλογία του Θεού στο σημείο της γειτονικής Τουρκίας όπου χτυπά η καρδιά του χριστιανισμού και της Ορθοδοξίας: στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως.

Ο γάμος τελέστηκε το Σάββατο 28 Οκτωβρίου σε κλίμα χαράς και συγκίνησης, με τον γαμπρό να εμφανίζεται στο Φανάρι με μαύρο σμόκιν και λευκό πουκάμισο και τη νύφη φορώντας μια εντυπωσιακή δημιουργία σε pencil γραμμή με δαντέλα από τον λαιμό ως τη μέση. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy Toumasi (@sissy.toumasi)

 

Μάλιστα, στην πρώτη ανάρτηση που έκανε η Σίσσυ Τουμάση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μετά τον γάμο της, επιβεβαίωσε έμμεσα το χαρμόσυνο γεγονός.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης της ευχήθηκε για τον γάμο εκείνη του απάντησε «Ευχαριστούμε», επιβεβαιώνοντας έτσι ότι παντρεύτηκε με τον Αργύρη Πανταζάρα.

Ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση απόλαυσαν τον μήνα του μέλιτος στην Κωνσταντινούπολη και στη συνέχεια επέστρεψαν στην Αθήνα και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους. Ο αγαπημένος ηθοποιός δεν σταματά να μοιράζεται φωτογραφίες της συζύγου του στα social media, δίνοντας μας μια μικρή γεύση από το πώς πέρασαν τις πρώτες ημέρες μετά τον γάμο τους.

Read More

And More