Αργύρης Πανταζάρας – Σίσσυ Τουμάση: Παντρεύτηκαν μυστικά στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση παντρεύτηκαν μυστικά στην Κωνσταντινούπολη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Ηλία Μαραβέγια στην εφημερίδα “Espresso”, ο πρωταγωνιστής της σειράς του Alpha, «Ο Παράδεισος των κυριών» και η κούκλα σύντροφός του που παίζει στο «Προξενιό της Ιουλίας», επισημοποίησαν τη σχέση του εκτός ελληνικών συνόρων και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πιο συγκεκριμένα, το ερωτευμένο ζευγάρι πήρε την ευλογία του Θεού για τη σχέση του στο σημείο της γειτονικής Τουρκίας όπου χτυπά η καρδιά του χριστιανισμού και της Ορθοδοξίας: το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως.

Η χαρμόσυνη στιγμή στη ζωή των δύο ηθοποιών είχε προγραμματιστεί από τα μέσα του καλοκαιριού, ενώ στις αρχές Οκτωβρίου δημοσιεύτηκε η αναγγελία του γάμου τους σε τοπική εφημερίδα του Βόλου. Γενικότερα ελάχιστοι ήταν εκείνοι που γνώριζαν για το γεγονός – αποκλειστικά και μόνο άτομα του στενού φιλικού και συγγενικού τους κύκλου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο γάμος τελέστηκε το Σάββατο 28 Οκτωβρίου σε κλίμα χαράς και συγκίνησης, με τον γαμπρό να εμφανίζεται στο Φανάρι με μαύρο σμόκιν και λευκό πουκάμισο και τη νύφη φορώντας μια εντυπωσιακή δημιουργία σε πένσιλ γραμμή με δαντέλα από τον λαιμό ως τη μέση.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε δείπνο για το ζευγάρι και τους καλεσμένους του, καθώς την επόμενη μέρα, δηλαδή την Κυριακή, οι περισσότεροι από αυτούς πήραν τον δρόμο της επιστροφής.

Όχι όμως και οι νεόνυμφοι, που από το πρωί της Δευτέρας άρχισαν να ανεβάζουν Instagram stories από την Κωνσταντινούπολη στους λογαριασμούς τους στη δημοφιλή πλατφόρμα. Όχι βέβαια κάτι που θα πρόδιδε τον σκοπό του ταξιδιού τους στη γειτονική Τουρκία, αλλά εικόνες που θα μοιραζόταν κάθε ταξιδιώτης στην Πόλη με τους followers του.

Δες παρακάτω τα στιγμιότυπα από την Κωνσταντινούπολη:

«Γνωριζόμασταν αρκετά χρόνια πριν συνεργαστούμε. Καθένας είχε τη δική του πορεία και διαδρομή. Έτυχε και συναντηθήκαμε. Καμιά φορά μέσα από την καλλιτεχνική συνθήκη και διαδικασία γνωρίζεις ένα πολύ βαθύ κομμάτι των ανθρώπων.

Γνωρίζεις πόσο ειλικρινής είναι ο άλλος, τον τρόπο που αγαπάει, που συγχωρεί, που αντέχει. Γνωρίζεις την αλήθεια του. Δεν μαγεύεσαι από την πλάνη του έρωτα αλλά αγαπάς την αλήθεια του ανθρώπου που έχεις απέναντί σου. Η αγάπη είναι μια συνειδητή επιλογή», είχε εξομολογηθεί στο περιοδικό ΟΚ! η Σίσσυ Τουμάση.

Η σχέση των δύο ηθοποιών είχε γίνει γνωστή μέσα από το ταξίδι τους στην Ιταλία, όπου έκαναν κοινές αναρτήσεις.

Read More

And More