Αργύρης Πανταζάρας – Σίσσυ Τουμάση: Στην ίδια τηλεοπτική στέγη τη νέα σεζόν

Μετά από ένα ξέγνοιαστο και ήρεμο καλοκαίρι, ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση έχουν επιστρέψει στην Αθήνα λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.

Οι δυο ηθοποιοί που σε λίγο καιρό θα συμπληρώσουν δυο χρόνια σχέσης, τη νέα σεζόν θα συμμετέχουν σε δυο τηλεοπτικές σειρές και μάλιστα του ίδιου καναλιού. 

Από τη μια, ο Αργύρης Πανταζάρας θα συνεχίσει κανονικά στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, “O παράδεισος των κυριών”  και από την άλλη, η σύντροφός του, Σίσσυ Τουμάση θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σειρά του ίδιου σταθμού, “Το προξενιό της Ιουλίας”. 

Το φετινό καλοκαίρι ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση ταξίδεψαν μέχρι την Προβηγκία της Γαλλίας προκειμένου να παρακολουθήσουν το Φεστιβάλ της Αβινιόν στο Παπικό Παλάτι και στη συνέχεια, επέστρεψαν στην Ελλάδα όπου πέρασαν το καλοκαίρι τους στα Κουφονήσια.

Να θυμίσουμε ότι, οι δυο ηθοποιοί γνωρίστηκαν το 2021 στο θέατρο “Πορεία” όπου συνεργάστηκαν στη θεατρική παράσταση “This is not Romeo and Juliet”. Εκεί γεννήθηκε και ο έρωτάς τους και οι δυο τους εκ τότε είναι αχώριστοι προσπαθώντας ωστόσο πάντα να κρατούν χαμηλούς τόνους.

Read More

And More