Αργύρης Πανταζάρης: Τον έπιασε νευρικό γέλιο βλέποντας μια από τις δραματικές σκηνές του στις Άγριες Μέλισσες

Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Αργύρης Πανταζάρας που φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες”. Με την προβολή αποσπάσματος από το αποψινό επεισόδιο της σειράς, όπου ο Τάκης αποκαλύπτει στον Κωνσταντή ότι το παιδί που μεγαλώνουν ο Νικηφόρος και η Ασημίνα είναι της Δρόσως, η αντίδραση του ηθοποιού δεν ήταν η αναμενόμενη αφού αν και κανείς θα περίμενε να συγκινηθεί εκείνος ξέσπασε σε γέλια.

«Εγώ τα βλέπω και θέλω να κλαίω, εσύ γιατί γελάς αγόρι μου; Πας καλά; Γιατί γελάς;», ρώτησε άφωνη η Φαίη Σκορδά τον καλεσμένο της, ο οποίος είχε ξεκαρδιστεί από τα γέλια.

«Η συγκίνηση είναι παράλογο, παράδοξο πράγμα. Άλλος μπορεί να σκάσει στα γέλια. Ο τρόπος που βλέπω τον εαυτό μου να το αντιμετωπίζω…

Είναι δουλειά μου να βλέπω τις Άγριες Μέλισσες και επίσης, το βλέπω από πέρυσι γιατί έχει ανθρώπους που τους θαυμάζω.

Χρησιμοποιώ όλα μου τα στοιχεία και την αντίληψή μου ώστε να προσφέρω κάτι σε αυτόν τον ρόλο και να τον δικαιώσω. Καταλαβαίνω τον ρόλο αφού τον παίζω, είναι μια δουλειά που την αντιλαμβάνεσαι αφού την κάνεις. Κάπου εκεί έχει και χιούμορ, αλλά έχει και πόνο», είπε ο ηθοποιός.

Read More

And More