Αριάδνη Γερασιμίδου: Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μιλά στο TLIFE για τη γνωριμία και τη μάχη της με τον καρκίνο

Θλίψη έχει προκαλέσει στον δημοσιογραφικό κόσμο η είδηση θανάτου της Αριάδνης Γερασιμίδου που τα τελευταία χρόνια έδινε αθόρυβα τη δική της μάχη με τον καρκίνο. Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από το προφίλ της στο facebook, στο οποίο δημοσιεύτηκε ένα μήνυμα, που ζήτησε η ίδια να κοινοποιηθεί μετά τον θάνατό της. (δες εδώ το μήνυμα που δημοσιεύθηκε στο προφίλ της στο facebook)

Ένα από τα πρόσωπα που τη γνώριζαν καλά είναι και ο δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας ο οποίος αποχαιρέτησε τη φίλη του δημοσιεύοντας στον λογαριασμό του στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν.

«Έφυγε το κοριτσάκι μας πριν λίγο… Γνωριστήκαμε το 2010, Οκτώβρη και ξαναβρεθήκαμε πριν 4 χρόνια, όταν ξεκίναγε η μάχη της με τον καρκίνο. Αριάδνη μου, καλή αντάμωση» έγραψε στην ανάρτησή του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Το TLIFE επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο, ο οποίος μας μίλησε για την γνωριμία τους, τα κοινά επαγγελματικά σχέδια και περιέγραψε πως ήταν η Αριάδνη Γερασιμίδου ως άνθρωπος, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπιζε η ίδια την περιπέτεια της υγείας της.

«Με την Αριάδνη, είχαμε γνωριστεί το 2010 σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό που δουλεύαμε μαζί. Ήταν ένα παιδί πολύ δυναμικό, πολύ έξω καρδιά. Η ενασχόλησή της με το αυτοκίνητο προκαλούσε πάντα ενδιαφέρον γιατί είναι ελάχιστες οι γυναίκες που ασχολούνται με αυτό το κομμάτι στην Ελλάδα. Ήταν ένα παιδί που τα είχε καταφέρει όλα μόνο του. Είχαμε ξαναβρεθεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Βγάλαμε μαζί ένα περιοδικό. Τότε μάλιστα ήταν και οι μέρες που είχε μάθει για το πρόβλημά της και μας το ανακοίνωσε. Η ίδια αντιμετώπιζε την όλη κατάσταση σαν να μην έχει τίποτα.

Δεν ήθελε κιόλας να μιλάει πολύ γι’ αυτό. Εγώ κάθε φορά που της έστελνα και τη ρώταγα γι΄αυτό απέφευγε να μιλάει. Δεν ήθελε να αναφέρεται σε αυτό. Αν την έβλεπες, δεν καταλάβαινες ότι είναι καρκινοπαθής. Δεν είχε αλλοιωθεί η όψη της. Στην αρχή ειδικά νομίζαμε ότι δεν ήταν τίποτα σοβαρό. Επικοινώνησα και το καλοκαίρι μαζί της αλλά για άσχετα πράγματα. Νόμιζα πια πως το είχε ξεπεράσει. Μιλάγαμε για άσχετα πράγματα, για αυτοκίνητα, για τα τηλεοπτικά.

Και πέρυσι είχαμε μιλήσει μήπως ερχόταν καλεσμένη και κάναμε κάτι για τα αυτοκίνητα στο “Φλερτ”. Τελικά δεν ευδοκίμησε. Μετά πάλι είχαμε συζητήσει μήπως κάναμε έναν πιλότο εκπομπής με θέμα τα αυτοκίνητα αλλά και πάλι δεν ευδοκίμησε. Γενικά. ήμασταν συχνά σε επαφή αλλά την έβλεπα ότι ήταν μια χαρά και όταν τη ρώταγα δεν ήθελε και πολλά πολλά οπότε θεωρούσα ότι το είχε ξεπεράσει. Εντάξει, όταν βλέπεις ότι και ο άλλος δε θέλει να μιλάει συνέχεια γι΄αυτό, από ευγένεια και μόνο το σέβεσαι.

Προσωπικά σοκαρίστηκα με το γεγονός πως έφυγε μόλις πέντε μέρες μετά τα βίντεο που είχε ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έμαθα για τον θάνατό της από το Instagram. Ήθελα να επικοινωνήσω μαζί της μέσα στην επόμενη εβδομάδα να δω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να τη βοηθήσω. Είχα δει τα βίντεο και ήθελα να επικοινωνήσω μαζί της όμως λόγω και των αυξημένων δικών μου υποχρεώσεων άφησα να περάσουν μερικές ημέρες αλλά δυστυχώς τελικά δεν πρόλαβα» δήλωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο TLIFE.

Read More

And More