Η Ariana Grande αρραβωνιάστηκε μετά από σχεδόν ένα μήνα σχέσης!

Η Ariana Grande ζει έναν θυελλώδη έρωτα στο πλευρό του νεαρού Pete Davidson… τον τελευταίο μήνα! Η διάσημη τραγουδίστρια και ο γνωστός κωμικός γνωρίστηκαν το 2016 στα γυρίσματα του Saturday Night Live (όπου ο Pete είναι μέλος του καστ) αλλά μόλις τις τελευταίες εβδομάδες αποτελούν ζευγάρι. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ξένα ειδησεογραφικά media η Ariana και ο Pete… μόλις αρραβωνιάστηκαν!

Φυσικά, μια τέτοια εξέλιξη προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στους απανταχού θαυμαστές, μιας και η σχέση τους μετρά πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Οι πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρουν χαρακτηριστικά στο People: «Είναι απλά δύο άνθρωποι που βρήκαν την αγάπη γρήγορα και είναι ευτυχισμένοι. Δεν είναι κάτι που κρύβουν».

https://instagram.com/p/BjdEcCbn_T3/?hl=el&taken-by=arianagrande

Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει πριν ένα μήνα περίπου, μετά τον χωρισμό της Ariana Grande με τον επί δύο χρόνια σύντροφό της και γνωστό ράπερ Mac Miller. Τόσο η τραγουδίστρια, όσο και ο κωμικός είναι 24 ετών και από τη μέρα που επιβεβαίωσαν τη σχέση τους, δεν διστάζουν να εκφράζουν την αγάπη και τον έρωτά τους, μέσα από τα social media.

https://instagram.com/p/BjaMCELnB9G/?hl=el&taken-by=petedavidson

Read More

And More