Άριελ Κωνσταντινίδη: “Είχα ακούσει μια ιστορία για τον Δημήτρη Λιγνάδη από συνάδελφό μου – Ήταν ανήλικος τότε”

Μετά τη συγκλονιστική συνέντευξη που παραχώρησε η Άριελ Κωνσταντινίδη στο περιοδικό OK! για τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε στα 9 της χρόνια, η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Ευτυχείτε. Η Άριελ μίλησε για τις δικές της εμπειρίες, για την παλιότερη νοοτροπία των γονέων ενώ αποκάλυψε και μια ακόμη μαρτυρία για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

“Επειδή ήμουν σε αυτό τον χώρο από πάρα πολύ μικρή και παιδικό θέατρο, επιδείξεις μόδας, διαφημίσεις. Υπήρχαν πάρα πολλοί γονείς που ξυλοκοπούσαν τα παιδιά, για να είναι πιο χαριτωμένα και να δείξουν το ταλέντο τους ή ότι τραγουδάνε και χορεύουν. Είτε κλωτσιές είτε χαστούκια. Όχι μόνο στο θέατρο. Είναι ένας χώρος επαγγελματιών, για πάρα πολλούς γονείς ήταν ένα μέσο να βγουν… Υπήρχε αυτή η νοοτροπία, δέρνω το παιδί μου για να είναι ήσυχο. Μιλάω για παλιότερα μυαλά και καταστάσεις. Αυτός είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας που πρέπει να σπάσει και αλλάξει. Είμαστε υπεύθυνοι γονείς πλέον. Το ξύλο δεν βγήκε από τον παράδεισο.

Δεν έχω συνεργαστεί με τον Δημήτρη Λιγνάδη, ούτε τον πατέρα του πρόλαβα στο σχολείο ως καθηγητή. Τη μαμά του ήξερα γιατί ήταν στο γραφείο του Λυκείου. Είχα ακούσει μια ιστορία όταν ήμουν 23 ετών, με έναν συνάδελφό μου όταν ήταν έφηβος. Βγαίναμε έξω μετά την παράσταση και φοβόταν… Ήμουν 23 δεν πήγαινε το μυαλό μου σε παιδοφιλία… Νόμιζα ότι ήταν κάτι ρομαντικό. Δεν είμαστε συνειδητοποιημένοι σε αυτή την ηλικία, τότε δεν θα πήγαινα να το πω. Δεν το έχει καταθέσει. Ναι ήταν ανήλικος…” εξομολογήθηκε η Άριελ Κωνσταντινίδη.

 

Read More

And More