Αποκάλυψη σοκ

Άριελ Κωνσταντινίδη: “Σε ηλικία 9 ετών, όταν έπαιζα στην Άννυ, βοηθός σκηνοθέτη με άρπαξε και με φίλησε”

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί αύριο 20/2 παραχώρησε η Άριελ Κωνσταντινίδη. Η ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της και αναφέρθηκε στις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που είχε δεχτεί όταν ήταν παιδί ενώ τόνισε ότι δεν είχε υποστήριξη από κάποια γυναίκα συνάδελφο. Το συγκεκριμένο απόσπασμα πρόβαλε η εκπομπή “Ευτυχείτε“.

“Όταν σε ηλικία 9 ετών έπαιζα στο μιούζικαλ Άννυ, κάποια στιγμή ο βοηθός σκηνοθέτη με άρπαξε και με φίλησε. Απολύθηκε. Όταν δύο χρόνια μετά έπαιξα στην Εβίτα υπήρξε κι άλλος ένας ηθοποιός που με άρπαξε και με φίλησε. Αλλά και στο σχολείο υπήρχε ένας καθηγητής που θέλοντας να μετρήσει τα λουλούδια που είχε η μπλούζα μου άγγιξε τις θηλές μου. Δεν ήξερα πως να αντιδράσω. Όταν ανέφερα το συγκεκριμένο περιστατικό σε πρωινή εκπομπή του Open δέχτηκα μηνύματα από συμμαθητές μου που με ρωτούσαν “Αυτόν λες;” γιατί είχαν να διηγηθούν ανάλογες εμπειρίες”, εξομολογήθηκε η Άριελ Κωνσταντινίδη.

Παράλληλα, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν είχε υποστήριξη από κάποια γυναίκα συνάδελφο, αφού εκείνες της έλεγαν “κρίμα το ταλέντο σου”.

Read More

And More