Άριελ Κωνσταντινίδη: Η σχέση της με τον πρώην σύζυγό της και η σεξουαλική παρενόχληση στην ηλικία των 9 ετών

Η Άριελ Κωνσταντινίδη ήταν η σημερινή καλεσμένη της εκπομπής “Το Πρωινό”. Η γνωστή ηθοποιός, αναφέρθηκε στο δύσκολο διαζύγιο που είχε με τον πρώην σύζυγό της αποκαλύπτοντας ωστόσο πως σήμερα η σχέση τους είναι μια χαρά ενώ μίλησε και για τον τρόπο που τα δυο τους παιδιά διαχειρίστηκαν αυτή την κατάσταση. Από τη συζήτηση δεν έλειψε και η αναφορά στη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε η ηθοποιός στην τρυφερή ηλικία των 9 ετών αλλά και τον τρόπο που τη διαχειρίστηκε.

“Τα δίδυμα είναι 4 ετών και είναι διαφορετικά μεταξύ τους. Ήταν δική μου ανάγκη να τους μεγαλώνω ως ξεχωριστές και μοναδικές προσωπικότητες. Δεν είναι ίδιοι και δεν τους αντιμετωπίζω έτσι. Ο μπαμπάς τους είναι “παρών”. Έχουμε χωρίσει αλλά είναι εντάξει με τα παιδιά. “Παρών” ήταν και θα είναι σε όλη τους της ζωή. Απλώς τα παιδιά επηρεάζονται από τα συναισθήματα που υπάρχουν και δεν μπορούμε να τους πούμε ψέματα”, δήλωσε στο «Πρωινό» και συνέχισε,

“Δεν ρώτησαν για τον χωρισμό γιατί ήταν το πρώτο πράγμα που τους είπα την πρώτη μέρα που δεν ήταν ο μπαμπάς στο σπίτι. Δεν εκδηλώθηκαν καθόλου, ήταν 2,5 ετών. Μου είπαν ότι είναι η ιδανική ηλικία. Δεν πρέπει να υπάρχουν εκκρεμότητες εκτός διαζυγίου. Όταν δεν έχουν αποκατασταθεί κάποια πράγματα είναι μια πληγή. Δόξα τω Θεώ είναι όλα εντάξει τώρα”

Στην πορεία της συνέντευξης η Άριες Κωνσταντινίδη μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε σε ηλικία 9 ετών και τον τρόπο με τον οποίο τη διαχειρίστηκε, “Δεν ήθελα να διαταραχθούν οι σχέσεις, κάποια στιγμή το είπα και απολύθηκε αυτό το άτομο. Εγώ δεν ήθελα να με βλέπουν ως μικρός παιδί, ήθελα να βλέπουν ότι είμαι δυνατή. Όλα ξεκινούν από την οικογένεια και το αν ο μπαμπάς και η μαμά δεν σέβονται ο ένας τον άλλον. Είναι κοινωνικό το ζήτημα. Ήμουν ευάλωτη, δεν μπορούσα να θέσω τα όριά μου. Έχω δει γονείς, σε ακροάσεις, να χειροδικούν στα παιδιά τους. Εγώ είχα την προστασία από τη μαμά μου αλλά το περιβάλλον αυτό με σόκαρε. Αν δεν είχα κουβαλήσει όλο αυτό το φορτίο μπορεί να μην ήμουν εδώ. Η τέχνη είναι πάρα πολύ ωραία. Εγώ δεν θέλω να παίζω για να προσφέρω κάτι σε εμένα, αλλά να προσφέρω σε εσένα που θα με δεις”.

Read More

And More