Νέες αποκαλύψεις!

Άριελ Κωνσταντινίδη: Σοκάρει η ηθοποιός για την σεξουαλική παρενόχληση – “Σεναριογράφος μου επιτέθηκε κανονικά”

Η Άριελ Κωνσταντινίδη σε συνέντευξή της στο ΟΚ! αποκαλύπτει δύσκολες στιγμές μπούλινκγ και σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσε στην καριέρα της, η οποία μάλιστα ξεκίνησε όταν ήταν παιδάκι! Στην ηλικία των 4 ετών!

“Δεν είναι η ώρα της συμπόνιας για τους θύτες”! λέει η Άριελ σε μια φράση που τα λέει όλα!

Οι τραυματικές εμπειρίες που έζησε η όμορφη ηθοποιός ξεκίνησαν από τότε που ήταν 9 χρονών. “Όταν σε ηλικία 9 ετών έπαιζα στο μιούζικαλ Άννυ, κάποια στιγμή ο βοηθός σκηνοθέτη με άρπαξε και με φίλησε. Απολύθηκε. Όταν δυο χρόνια μετά έπαιξα στην Εβίτα, υπήρχε κι ένας άλλος ηθοποιός που με έπιασε και με φίλησε. Αλλά και στο σχολείο υπήρχε ένας καθηγητής που θέλοντας να μετρήσει τα λουλούδια στη μπλούζα μου, άγγιξε τις θηλές μου. Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω” εξιστορεί η ηθοποιός και σοκάρει. Ωστόσο αυτή δεν ήταν η μοναδική δυσάρεστη εμπειρία της.

Η Άριελ έζησε και στιγμές εργασιακού μπούλινγκ όταν αναγκάστηκε να πιει καθαρό οινόπνευμα για τις ανάγκες μια σκηνής! Η ηθοποιός περιγράφει: “Μου έχει τύχει να συνεργαστώ με έναν πολύ ταλαντούχο ηθοποιό, ο οποίος ήταν και ο σκηνοθέτης της παράστασης στην οποία συμμετείχα. Μέσα στο κείμενο υπήρχε μια σκηνή όπου έπρεπε να πίνω ένα ποτό, στο οποίο θα έβαζα φωτιά για να με ζεστάνει. Στην αρχή έβαλα φωτιά με έναν αναπτήρα στο ποτό, αλλά η φλόγα που άναψε ήταν μικρή και δεν περνούσε ως εφέ ούτε στην πρώτη σειρά της πλατείας.

Μετά την πρεμιέρα λοιπόν αποφάσισε να χρησιμοποιεί αντί για κονιάκ, καθαρό οινόπνευμα. Και απαιτούσε από εμένα να το πίνω. Όταν του παραπονέθηκα ότι δεν μπορώ να πίνω κάθε βράδυ οινόπνευμα, μου απάντησε: «Ηθοποιός είσαι, βρες μια λύση”!

Η Άριελ όμως αποκάλυψε και τρίτο δυσάρεστο περιστατικό: “Όταν δούλευα σε συγκεκριμένο κανάλι, μου ζήτησαν να συνεργαστώ με ένα σεναριογράφο μεγάλης υπόληψης, που θεωρείτο τύχη να δουλέψει κανείς μαζί του. Ο άνθρωπος αυτός ζητούσε να γίνονται οι ακροάσεις σε ένα ξενοδοχείο με τη δικαιολογία ότι στο σπίτι του δεν είχε ησυχία. Δεν σκέφτηκα ότι ήταν κάτι ύποπτο και πήγα. Αυτό που μου ζήτησε ήταν να παίξουμε μαζί μια ερωτική σκηνή του έργου. Ένιωσα ότι ήταν πολύ παραβιαστικό όλο αυτό κι έφυγα. Δύο χρόνια μετά τον συνάντησα σε ένα πάρτι καναλιού και μου ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του. Μου είπε ότι θα μου τηλεφωνούσε την επόμενη μέρα γιατί με είχε σκεφτεί για μια νέα σειρά που ετοίμαζε. Όντως μου τηλεφώνησε και μου έκλεισε ραντεβού σε ένα γραφείο στο κέντρο. Εκεί μου επιτέθηκε κανονικά με ακινητοποίησε με όλο του το βάρος. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες τις έχω απωθήσει”.

Read More

And More