Άρης Καβατζίκης για Νίκο Μάνεση: «Δεν ένιωσα την ανάγκη να τον πάρω τηλέφωνο μετά το τέλος της εκπομπής»

Τον Άρη Καβατζίκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Πρωινό μας” και η δημοσιογράφος Σοφία Ραυτοπούλου ο οποίος σχολίασε το “άβολο” περιστατικό που συνέβη στον αέρα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” με πρωταγωνιστή τον ίδιο και τον Νίκο Μάνεση. (δες εδώ τι συνέβη στην εκπομπή του Mega)

«Αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι δεν πρόλαβα να πω στον κύριο Μάνεση τον λόγο για τον οποίο τον πήραμε τηλέφωνο. Νομίζω ότι θεώρησε ότι πάμε να του αποσπάσουμε μια είδηση, ότι θέλουμε να κάνουμε ρεπορτάζ αλλά δε θα το κάναμε αυτό στον αέρα. Εμείς θέλαμε να κάνουμε ένα όμορφο αστείο και να γελάσουμε όλοι μαζί. Σέβομαι και εκτιμώ απόλυτα τον κύριο Μάνεση, τα χρόνια προϋπηρεσίας του στα media είναι περισσότερα από τα δικά μου.

Σίγουρα δεν είμαι πολύ μικρός. Τον σέβομαι όμως και τον εκτιμώ απόλυτα. Μπορεί να βρέθηκε σε μια δυσχερή θέση όταν άκουσε ότι είμαστε στον αέρα… Αν πάρω κάποιον άνθρωπο τηλέφωνο και του πω ότι είμαστε στον αέρα και θέλω να του κάνω μια ερώτηση για να μου πει κάτι, δεν είναι πολύ κομψό αλλά εμείς δε θέλαμε κάτι τέτοιο» είπε ο Άρης Καβατζίκης και συνέχισε,

«Το καταλαβαίνω και το κατανοώ ότι ενοχλήθηκε γι’ αυτό θέλω να του ζητήσω συγγνώμη. Νομίζω ότι αν με άκουγε κι εκείνος θα γέλαγε γιατί αυτό που ήθελα να του πω με βάση την “ποινή μου” είναι ότι κι εγώ αυτόν έβλεπα το Σαββατοκύριακο και όχι κάποιο κινούμενο σχέδιο…. Δεν ένιωσα την ανάγκη να τον πάρω ξανά τηλέφωνο γιατί δε θα ήθελα να τον φέρω και πάλι σε δύσκολη θέση». 

Read More

And More