Άρης Μακρής: Η αναφορά στην Άννα Μαρία Βέλλη και τον χωρισμό τους – “Είναι ένα κεφάλαιο που έχει κλείσει για μένα”

Για την προσωπική και επαγγελματική του πορεία, μίλησε ο Άρης Μακρής ο οποίος παραχώρησε τη νέα του συνέντευξη στο 7 ΜΕΡΕΣ TV. Ο γνωστός τραγουδιστής το φετινό καλοκαίρι βρίσκεται στην καθημερινή εκπομπή του Open, Καλοκαίρι #Not δίπλα στην Ελένη Τσολάκη.

Ο Άρης Μακρής μίλησε για τις δύσκολες ώρες που βίωσε η Έρρικα Περεζεράκου, ενώ ρωτήθηκε για άλλη μια φορά για την πρώην του, Άννα Μαρία Βέλλη

Πέρυσι συνεργάστηκες με την Έρρικα Πρεζεράκου. Πριν από λίγες ημέρες βίωσε μια ανείπωτη τραγωδία, καθώς η 7χρονη ανιψιά της Αναστασία έφυγε από τη ζωή. Έτυχε να μιλήσετε αυτό το διάστημα;

Ναι. Πήγα στην Καλαμάτα, στην κηδεία της Αναστασίας. Η Έρρικα ήταν το μεγαλύτερο δώρο που πήρα από το «Just the 2 of us». Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Αναπτύξαμε πολύ γρήγορα μια αδελφική φιλία. Μιλάμε και συναντιόμαστε πολύ συχνά. Είχα την ανάγκη να είμαι δίπλα της σε αυτή την οδυνηρή απώλεια.

Δες ακόμα: Άννα Μαρία Βέλλη: Ποζάρει όπως τη γέννησε η μαμά της και ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη

Ήταν σίγουρα μια πολύ δύσκολη στιγμή.

Απόλυτα. Ένιωσα την καρδιά μου να σπαράζει. Έφυγε ένα παιδάκι τόσο άδικα. Για τον οποιονδήποτε άνθρωπο, ακόμα και για κάποιον που δεν γνώριζε την ιστορία, θα ήταν σπαρακτική αυτή η στιγμή.

Σε μια δήλωση της, η Άννα Μαρία Βέλλη, είπε ότι είχε βάλει ως όρο για τη συμμετοχή της στο «Survivor» να μην υπάρχεις εσύ ή κάποιος άλλος πρώην σύντροφος της ταυτόχρονα στο παιχνίδι ως συμπαίκτης.

Το πληροφορήθηκα. Δεν ήταν κάτι που με ενόχλησε. Είμαι υπέρμαχος της ελευθερίας. Ο καθένας έχει το δικαίωμα, από τη στιγμή βέβαια που δεν θίγει την ελευθερία του άλλου, να κάνει όποια συμφωνία θέλει. Προφανώς δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί την παρουσία μου στο παιχνίδι, και θεωρώ ότι είναι απόλυτα σεβαστό. Δεν έχω πρόβλημα, Έτσι και αλλιώς, η απόφαση μας να χωρίσουμε ήταν πολύ ώριμη. Είναι ένα κεφάλαιο που έχει κλείσει για εμένα. Δεν υπάρχουν κακές σκέψεις. Προσωπικά δεν κρατώ καμιά κακία.

Read More

And More