Άρης Πλασκασοβίτης: Εμφανίστηκε με κολάρο και παπιγιόν σε θεατρική πρεμιέρα! Φωτογραφίες

Αν και μόλις δύο ημέρες μετά το ατύχημα που έπαθε ενώ βρισκόταν στην σκηνή του Cabaret όπου εμφανίζεται τους τελευταίους τέσσερις μήνες, ο Άρης Πλασκασοβίτης, φόρεσε τα καλά του μαζί με το κολάρο στην αυχένα του και εμφανίστηκε στο θέατρο Badminton για να παρακολουθήσει το μιούζικαλ “Βιολιστής στην στέγη”, με πρωταγωνιστές τον Γρηγόρη Βαλτινό και την Ρένια Λουϊζίδου.

Όπως ήταν φυσικό η εμφάνιση του με τον κολάρο στον αυχένα του προκάλεσε το ενδιαφέρον όλων για την υγεία του. Ο ίδιος μιλώντας στiς τηλεοπτικές κάμερες αποκάλυψε: “Με μάτιασαν! Όχι, πέρα από την πλάκα, έπαθα ένα ατύχημα το Σάββατο στο Cabaret, ένα μάλλον βαρύ τράβηγμα όταν χοροπηδούσα στην σκηνή. Και μετά που κατέβηκα από τη σκηνή δεν μπορούσα να κουνηθώ καθόλου”.

Ο ίδιος πάντως χωρίς να χάσει το χιούμορ του παρά τον πόνο στον αυχένα του, συμπλήρωσε: “Έχω όμως κάτω από το κολάρο μου το παπιγιόν μου για να το φορέσω αν χρειαστεί για να νιώθω λίγο καλύτερα”. Και για του λόγου το αληθές όπως θα δεις στις παρακάτω φωτογραφίες ο Άρης Πλασκασοβίτης, φόρεσε το παπιγιόν του για να τιμήσει τους ηθοποιούς και τους συντελεστές της εντυπωσιακής παράστασης.

Διάβασε επίσης όλα όσα συνέβησαν στην ίδια πρεμιέρα:

Κώστας Μακεδόνας: Σπάνια έξοδος με το γιο του και τη γυναίκα του!

Γιάννης Βούρος: Το νέο look στα μαλλιά και η δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγο που δίνει τέλος στα σενάρια χωρισμού!

Ζέτα Μακρυπούλια: Στο πλευρό του Γρηγόρη Βαλτινού για την πρεμιέρα του! Φωτογραφίες

Κώστας Βουτσάς: Η αποκαλυπτική εμφάνιση της συντρόφου του Αλίκης και ο γάμος!

Read More

And More