Άρης Πορτοσάλτε για Άντζυ Σαμίου: «Είναι δικιά μας, είναι ΣΥΡΙΖΑ, όλο και πιο χαμηλά» – Η απάντηση της τραγουδίστριας

Ο Άρης Πορτοσάλτε, κατά τη διάρκεια μια πολιτικής συζήτησης στον αέρα της εκπομπής «Σήμερα», έφερε στην κουβέντα την Άντζυ Σαμίου αλλά και την Νατάσσα Μποφίλιου.

«Από την κυβέρνηση των προοδευτικών πήγαμε στην κυβέρνηση ανοχής, δηλαδή, τα σκαλιά κατέβαιναν που λέει και η Άντζυ. Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά που λέει και η Άντζυ που είναι δικιά μας. Η Άντζυ Σαμίου είναι δικιά μας, είναι ΣΥΡΙΖΑ, είναι ΣΥΡΙΖΑ όλο και πιο χαμηλά», είπε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε.

Αυτή η φράση πυροδότησε διάφορα σχόλια στο πάνελ της εκπομπής και μετά από λίγο ο Άρης Πορτοσάλτε αναρωτήθηκε: «Ακούμε και Νατάσσα Μποφίλιου και Άντζυ Σαμίου. Δεν είναι στο βουνό, δεν έχει κάνει αντάρτικο»;

 

Η Άντζυ Σαμίου παρακολουθώντας το απόσπασμα έδωσε τη δική της καυστική απάντηση μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter. Η γνωστή τραγουδίστρια έγραψε χαρακτηριστικά: «Η πρώτη αλήθεια που βγαίνει από το στόμα του Πορτοσάλτε είναι πως “η Άντζυ Σαμίου είναι ΣΥΡΙΖΑ”!» Γελάκια και ειρωνείες Πορτοσάλτε για Μποφίλιου και Άντζυ Σαμίου: «Δεν έχει πάει στο βουνό;».

Read More

And More