Άρης Σερβετάλης: Ανέκτησε τον λογαριασμό του στο instagram – Η δημόσια συγγνώμη

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε ο Άρης Σερβετάλης τις προηγούμενες ημέρες αφού άγνωστοι χάκαραν τον λογαριασμό του στο instagram και προσπάθησαν να αποσπάσουν χρηματικά ποσά από τους ακόλουθους του ηθοποιού. Ωστόσο, λίγες ημέρες μετά, ο λογαριασμός επέστρεψε και πάλι στα χέρια του ηθοποιού ο οποίος μέσα από μια σειρά instastories θέλησε να ενημερώσει γι’ αυτή την εξέλιξη τους διαδικτυακούς του φίλους και να ζητήσει συγγνώμη από όσους έπεσαν θύματα και έδωσαν τα χρήματά τους.

«Καλημέρα σας, υπήρξε ξαφνικά ένας haker. Καινούργιο φαινόμενο, δεν ήξερα πως να το αντιμετωπίσω. Ήταν πολύ ευγενικός. Μου είπε ότι τον λογαριασμό θα τον διαχειρίζεται εκείνος για ένα διάστημα και μετά θα επιστρέψει σε εμένα. Δεν ανησύχησα πολύ μέχρι που είδα ότι ζητάει κάποια χρήματα για ορφανά, αστέγους που ίσως πηγαίνουν σε κάποιον λογαριασμό στην Τουρκία, δεν ξέρω.

Εκεί είπα ότι μάλλον κάτι δεν είναι πολύ φυσιολογικό. Απευθύνθηκα στις αρχές, στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Έκαναν ότι μπορούσαν οι άνθρωποι. Δυστυχώς δε γινόταν να σταματήσει εκείνη τη στιγμή. Λυπάμαι πολύ γι’ αυτούς που μπήκαν στη διαδικασία να καταθέσουν κάποια χρήματα αλλά νομίζω ότι η αξία της πρόθεσης και της προαίρεσης είναι πιο σημαντική από το να την εκμεταλλευτεί κάποιος. Τώρα ο λογαριασμός ήρθε πάλι σε μένα, τον διαχειρίζομαι εγώ» αναφέρει χαρακτηριστικά στα βίντεο που δημοσίευσε ο Άρης Σερβετάλης.

Read More

And More