Άρης Σερβετάλης: Όσα δήλωνε για το εμβόλιο και τη Θεία Κοινωνία

Στο επίκεντρο έχει βρεθεί το τελευταίο 24ωρο ο Άρης Σερβετάλης μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος» στην οποία πρωταγωνιστούσε αφού δεν θέλει να παίζει μόνο μπροστά σε εμβολιασμένους μιας και είναι κατά του διαχωρισμού των ανθρώπων σε δυο κατηγορίες.

Αυτή ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός εκφράζει την αντίθεσή του με τα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορονοϊό. Στην αρχή της πανδημίας ο Άρης Σερβετάλης που έχει εκφράσει ανοιχτά την πίστη του στο Θεό αρκετές φορές, είχε μιλήσει δημόσια για τη Θεία Κοινωνία λέγοντας πως έχει την ανάγκη να κοινωνεί, παρά τις προειδοποιήσεις των επιστημόνων.

«Αν ήταν να κοινωνώ με πλαστικά κουταλάκια, θα έπαιρνα μαζί μου και Θεία Κοινωνία να τη βάλω στην κατάψυξη. Η Θεία Κοινωνία είναι το σώμα και το αίμα του Χριστού, υπάρχει μια πνευματική διάσταση σε αυτό το μυστήριο που υπερβαίνει τον φυσικό κόσμο. Προσωπικά έχω την ανάγκη της Θείας Κοινωνίας όπως κάποιος άλλος χρειάζεται το φαγητό, πεινάω πνευματικά. Με στηρίζει, είναι η πνευματική τροφή μου. Καταλαβαίνω ότι δεν μπορούν να το κατανοήσουν όλοι αυτό, αλλά θα ήθελα να το σέβονται», είχε πει χαρακτηριστικά ο Αρης Σερβετάλης σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Βήμα.

Σε άλλη συνέντευξή του στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, ο Άρης Σερβετάλης, είχε πει για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού: «Είμαι πολύ επιφυλακτικός, επειδή διαφημίζεται σαν σωτήρας και νομίζω πως θα είμαι από τους τελευταίους που θα το κάνουν».

Read More

And More