Αριστομένης Γιαννόπουλος: Σχολιάζει την αντίδραση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για τη νέα του σχέση

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος το πρωί της Παρασκευής 29 Οκτωβρίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο πλαστικός χειρούργος μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική του ζωή ενώ αναφέρθηκε και στην πρώην σύζυγό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Έχουμε καλή επικοινωνία μιλάμε, έχουμε μια πολύ καλή και ουσιαστική σχέση. Συμβουλευόμαστε ο ένας τον άλλον γιατί ήμασταν μαζί 7 χρόνια και υπάρχει αγάπη. Πάντα ήταν καλές οι σχέσεις μας, δεν έχουμε συζητήσει κάποιο ενδεχόμενο επανασύνδεσης και δεν ήθελα να την φέρω σε δύσκολη θέση.

Έχω κάνει κάτι βήματα στην προσωπική μου ζωή. Δεν είμαστε και τελείως Σουηδία για να τα συζητάμε αυτά. Θα ήθελε να έχω κάτι που να με γεμίζει», είπε αρχικά.

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος στη συνέχεια θέλησε να απαντήσει στα δημοσιεύματα που ήθελαν τον γάμο του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να είναι ψεύτικός, λέγοντας: «Όταν την γνώρισα την Αλεξάνδρα είδα μια πολύ φυσική ομορφιά αυτό είδα στην αρχή και την ερωτεύτηκα, άσχετα που έβγαιναν και έλεγαν ότι ήταν fake η σχέση ότι είχαμε κάνει συμβόλαια και τέτοια.

Ήταν μια πάρα πολύ όμορφη και φυσιολογική σχέση, πάντα μου άρεσε η Αλεξάνδρα σαν εμφάνιση και ότι επεμβάσεις κάναμε ήταν για να τονίσουμε τα χαρακτηριστικά της», τόνισε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

Read More

And More