Αρραβωνιάστηκαν Νίκος Οικονομόπουλος και Ευαγγελία Αραβανή;

Αρραβωνιάστηκαν Νίκος Οικονομόπουλος και Ευαγγελία Αραβανή; | tlife.gr

Μυστικός αρραβώνας για τον Νίκο Οικονομόπουλο και την Ευαγγελία Αραβανή; Ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια μετά την κρίση που πέρασαν στην σχέση τους όχι μόνο τα ξαναβρήκαν, αλλά σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso είναι καλύτερα από ποτέ. Απόδειξη; Η απόφασή τους να ανταλλάξουν βέρες.  Το ευτυχές γεγονός έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες στο σπίτι του καλλιτέχνη στα νότια προάστια, παρουσία συγγενών και λίγων καλών φίλων.

Η Ευαγγελία έλαμπε μέσα στη σιέλ φούστα της ενώ ο Νίκος προτίμησε το λευκό κοστούμι γι’ αυτή την ξεχωριστή βραδιά. Κουμπάρος στο ευτυχές γεγονός που προγραμματίζεται για τα τέλη του καλοκαιριού θα είναι ο άνθρωπος που τους έφερε κοντά, ο Χάρης Σιανίδης. Ο ίδιος, μάλιστα, τους πέρασε τις βέρες (από λευκόχρυσο) με το που τις ευλόγησε ο ιερέας τη βραδιά του αρραβώνα τους, ο οποίος ήταν καθόλα παραδοσιακός. Αμέσως μετά, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ακολούθησε πάρτι μέχρι το πρωί.

Μέχρι στιγμής το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει το εν λόγω δημοσίευμα. Ο χρόνος, λοιπόν, θα δείξει τι πραγματικά συνέβη.

READ more