Αρραβωνιάστηκε η Κρυσταλλία; Η φωτογραφία με τον σύντροφό της που φούντωσε τις φήμες!

Η τραγουδίστρια Κρυσταλλία Ρήγα ζει τον απόλυτο έρωτα στην αγκαλιά του γνωστού σκηνοθέτη Δημήτρη Πλατανιά και η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Η γνωριμία τους μετράει εννιά χρόνια, ενώ σαν ζευγάρι πορεύονται μαζί τα τελευταία έξι.

Η πρώτη τους επαφή έγινε όταν συνεργάστηκαν για το video clip του τραγουδιού Κάνε με των OtherView. Τότε ήταν και οι δύο σε άλλες σχέσεις και παρά την αμοιβαία έλξη, δεν τους πέρασε από το μυαλό ότι θα μπορούσαν να είναι μαζί. Δημιούργησαν όμως μία βαθιά φιλία, η οποία όμως δεν άργησε να εξελιχθεί σε μια σχέση ζωής.

Αυτές τις μέρες, η Κρυσταλλία και ο Δημήτρης βρίσκονται στην Ιταλία και περνούν όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές. Αφορμή για να κάνουν το ταξίδι αυτό στάθηκαν τα γενέθλιά της τραγουδίστριας, η οποία φέτος “κλείνει” τα 32 της χρόνια. Εκεί, μάλιστα, ο σκηνοθέτης έκανε το καλύτερο δώρο στην τραγουδίστρια. Συγκεκριμένα, της προσέφερε ένα μονόπετρο, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να επισφραγίσουν τον έρωτά τους.

Το χαρμόσυνο γεγονός το αποκάλυψε εμμέσως η Κρυσταλλία, δημοσιεύοντας στα InstagStories της μια φωτογραφία που έβγαλε με τον αγαπημένο της μπροστά στην Fontana Di Trevi και στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα το εντυπωσιακό δαχτυλίδι να κοσμεί το δάχτυλό της.

«Τα καλύτερα γενέθλια» έγραψε η ίδια στην φωτογραφία, προσθέτοντας ένα emoji με δαχτυλίδι.

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More