Άρθρο – κόλαφος για την Meghan Markle στην Daily Mail! «Είναι μια χειριστική και κατεργάρα γυναίκα…»

Το σπαθί του έβγαλε από το θηκάρι ο πιο γνωστός Βρετανός δημοσιογράφος, ο Pierce Morgan και δεν μάσησε τα λόγια του για την Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry. Και τα όσα γράφει στο μακροσκελές άρθρο του πραγματικά δεν έχουν ξαναγραφτεί για άλλα μέλη βασιλικής οικογένειας. Ο Morgan δεν μασάει τα λόγια του από τις πρώτες αράδες και στο στόχαστρό του είναι κυρίως η παλιά του φίλη, Meghan Markle.

Το άρθρο ξεκινάει ως εξής; «Ποιοι στο διάολο νομίζουν ότι είναι; Σοβαρά τώρα; Έχω δει μερικές ντροπιαστικές βασιλικές φιγούρες στην εποχή μου αλλά κανείς τους δεν είχε δείξει τόση αλαζονεία, απληστία και έλλειψη σεβασμού όσο ο «Δούκας» και η «Δούκισσα του Σάσεξ». Και συνεχίζει: «Έβαλα εισαγωγικά στους τίτλους τους γιατί ειλικρινά ελπίζω ότι δεν θα τους κρατήσουν. Ειλικρινά, αν ήμουν η Βασίλισσα θα τους αφαιρούσα χωρίς πολλά – πολλά τους τίτλους και θα τους έκανα απλούς πολίτες. Αυτοί οι κλόουν ανακοίνωσαν χθες ότι σταματούν να ζουν ως ανώτατα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Με σειρά από πομπώδεις δηλώσεις τους σε νέο τους site με χολιγουντιανή λάμψη έθεσαν τους όρους τος στην Βασίλισσα και σε όλους εμάς για το πως ακριβώς θα πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε από εδώ και πέρα.

Συνοψίζοντας, θέλουν να σταματήσουν να είναι ανώτατα μέλη της βασιλικής οικογένειας και να μην έχουν όλα τα κουραστικά καθήκοντα που αυτό συνεπάγεται. Αντίθετα, τώρα θέλουν να είναι μια προοδευτική δύναμη μέσα στον θεσμό. Με άλλα λόγια θέλουν να γίνουν διασημότητες κρατώντας όλα τα καλά της βασιλικής ζωής χωρίς τα δύσκολα κομμάτια και το δικαίωμα να εξαργυρώνουν το στάτους τους όπως αυτοί θέλουν. Θέλουν δηλαδή την χλιδή, το γκλάμουρ, το μεγαλείο και τον απίστευτο πλούτο χωρίς να χρειάζεται να κουνήσουν το δαχτυλάκι τους. Πόσο γελοίο είναι όλο αυτό».

«Δεν έχω κρύψει την αντιπάθεια που έχω και την δυσπιστία απέναντι στην Μέγκαν. Κάποτε νόμιζα ότι ήμασταν φίλοι.Έτσι έλεγε η ίδια δημόσια με tweets που τώρα έχει σβήσει. Η ίδια καθόταν μαζί μου στην παμπ της γειτονιάς μου για να της δώσω συμβουλές για το πως θα διαχειρίζεται τα ΜΜΕ. Αλλά από όταν γνώρισε τον Πρίγκιπα Χάρι με πέταξε σαν μασημένη τσίχλα που είχε κολλήσει στις Louboutin γόβες της».

Πηγή: Newsit

Read More

And More