Αρθρογράφος τολμά να ποζάρει στα 56 της σαν την Madonna! Δες το αποτέλεσμα

“H Madonna και εγώ, έχουμε μερικά κοινά πράγματα. Είμαστε και οι δύο 56. Είμαστε εργατικές. Έχουμε και οι δύο εθιστεί στη γυμναστική: η Madonna στη γιόγκα, εγώ στις πιλάτες .”Η Madonna φημολογείται ότι έκανε πλαστική χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση του «gym face», εγώ έκανα χειρουργική επέμβαση για να καταπολεμήσω μια ζωή απογοήτευσης”.

Όταν είδα για πρώτη φορά την προκλητική, σαδομαζοχιστική φωτογράφηση της στο περιοδικό Interview, ήμουν γεμάτη θαυμασμό, λέει η Liz Jones.

//

Μέσα από την καθαρή δύναμη της θέλησης, η Madonna φαίνεται πιο λεπτή και πιο όμορφη από ό, τι ήταν στο Live Aid το 1985. Έτσι αποδεικνύει ότι μετά την εμμηνόπαυση οι γυναίκες εξακολουθούν να είναι ζωντανά, ισχυρά, σεξουαλικά όντα! Αν η Madonna μπορεί να το κάνει, μπορούμε κι εμείς!

//

Για τη φωτογράφιση ξόδεψα £ 800 για Botox για ένα αποτέλεσμα που θα διαρκέσει 8 μήνες πράγμα που σημαίνει πως για να δείχνεις όμορφη όσο η Madonna πρέπει να είσαι πραγματικά πλούσια. Διαφωνώ όμως και με τις πόζες οι οποίες δηλώνουν υποταγή.

//

Πως σου φαίνεται το αποτέλεσμα;

Read More

And More