Αρχισε το “Dancing” !

Λίγα λεπτά μετά τις εννιά και η αυλαία στο “Dancing” άνοιξε… Η Ζέτα Μακρυπούλια φορώντας ένα σμαραγδί, κοντό φόρεμα, που έκοβε την ανάσα και μακιγιαρισμένη με κατακόκκινο κραγιόν, μας καλησπέρισε με το πιο λαμπερό της χαμόγελο…

Το σόου άρχισε… κλασικά ! Πως ; Με τις συστάσεις για την κριτική επιτροπή και τα αναμενόμενα πειράγματα ανάμεσα στα μέλη της και την παρουσιάστρια !

Εννοείται πως υπήρξε ιδιαίτερη αναφορά στην νέα άφιξη της Ερρικας Πρεζεράκου, ενώ φυσικά και δεν πέρασε ασχολίαστη και η εμφάνιση που μας επιφύλλασε ο Γιάννης Λάτσιος, στο διαφημιστικό τρέιλερ του “Dancing”, όπου ως γνωστόν τον είδαμε να κάνει… τα πάντα όλα !

“Από πέρσι που τελείωσε το “Dancing” μέχρι και αυτή την στιγμή, σε δύο πράγματα δεν μπορεί κανένας να σε συναγωνιστεί, στις… ρακέτες και στον χορό… Μα που κρυβόταν τόσο καιρό, όλο αυτό το ταλέντο ;”, είπε ναζιάρικα η Ζέτα στον διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1.

Οσο για το τι της απάντησε εκείνος με την ίδια παιχνιδιάρικη διάθεση; “Δεν το έκρυβα πουθενά, ήταν φανερό στις ιδιωτικές μου στιγμές…”, για να του ανταπαντήσει η Ζέτα με νόημα : “Εμείς άλλα μαθαίνουμε…”, υπονοώντας το σχόλιο που είχε κάνει η Ελένη Μενεγάκη για τις χορευτικές φιγούρες του Γιάννη Λάτσιου και η οποία είχε πει μέσα από τον “Καφέ” της :

“Καλά που ήμουν εγώ τόσα χρόνια και δεν ήξερα τίποτα γι ΄αυτό το… ταλέντο του Γιάννη” ;

Με τούτα και με ΄κείνα, πέρασαν τα πρώτα λεπτά της βραδιάς, με την Ζέτα να προσπαθεί να καταπολεμήσει το άγχος της πρεμιέρας και να δημιουργήσει μία… ωραία, ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα στο πλατό του ΑΝΤ1.

Read More

And More