Ashton Kutcher: Η επίσκεψη στην Ακρόπολη και όλα όσα έκανε στην Ελλάδα!

Ένα tweet ήταν αρκετό για να δημιουργήσει πανικό στον γυναικείο πληθυσμό που αγαπάει τον Ashton Kutcher! O διάσημος ηθοποιός, λίγο μετά τον χωρισμό του από την Demi Moore, κυκλοφορεί ελεύθερος και ωραίος στην Ελλάδα.

Η Ναταλία Γερμανού έγραψε στο twiitter της ότι παίζει μουσική στο Villa και απέναντί της είναι ο Kutcher. “Μια απλή καθημερινά βραδιά στο Villa Mercedes με τον Ashton Kutcher στο μισό μέτρο. Φώτο δεν έχει! Πέντε μπράβοι μας αγριοκοιτάνε”, έγραψε η παρουσιάστρια. Και ξεκίνησε ο πανικός….

Η Ναταλία κατάφερε να φτάσει μέχρι το τραπέζι του και να τον γνωρίσει από κοντά και να του σφίξει το χέρι. Εκείνη έμεινε με τις καλύτερες εντυπώσεις κι εκείνος συνέχισε την νυχτερινή του διασκέδαση.

Παρόλο που ήθελε να πάει στην Δέσποινα Βανδή στο Fever, την ημέρα εκείνη δεν δούλευε το σχήμα κι έτσι συνέχισαν την βραδιά τους στον Πάνο Κιάμο! Καθόλου δεν τον χάλασε όμως αφού δεν σταμάτησε να χορεύει, να τραβάει βίντεο με το κινητό του και να πετάει λουλούδια. Φυσικά, γνώρισε και τον Έλληνα τραγουδιστή και αντάλλαξε μαζί του μερικές κουβέντες για το πόσο όμορφα περνάει στη χώρα μας.

“Ήρθε μαζί με μεγάλη παρέα. Φάνηκε να διασκεδάζει πολύ και χόρευε με τους φίλους του. Νομίζω ότι του άρεσε και πέρασε πολύ καλά. Ήταν ιδιαίτερα ευγενικός”, αναφέρει στο TLIFE άνθρωπος από το προσωπικό του νυχτερινού κέντρου.

Η πρώτη Πρωτοχρονιά χωρίς την Demi

Ο Kutcher ήρθε στην Ελλάδα καλεσμένος από τον επιχειρηματία Ανδρέα Στέγγο. Έφτασε με ιδιωτικό lear jet του επιχειρηματία μαζί με μία ξαδέλφη του κι έναν φίλο. Ο κ. Στέγγος και ο ηθοποιός είναι φίλοι, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, από τότε που έκαναν μαζί διακοπές στις Μπαχάμες. Στη συνέχεια ο επιχειρηματίας μαζί με την σύζυγό του, Αθανασία συναντιόταν στα συχνά ταξίδια τους στις Ηνωμένες Πολιτείες με τον φίλο του και την σύντροφό του Demi Moore.

H πρόσκληση για να έρθει να περάσει μαζί τος την Πρωτοχρονιά δεν εντυπωσίασε όσους ξέρουν την φιλία τους. Για λόγους ασφαλείας μάλιστα ο Kutcher έμεινε στην έπαυλη της οικογένειας Στέγγου στη Βούλα. Αυτό που έκανε εντύπωση όμως ήταν ότι ο διακριτικός και χαμηλών τόνων επιχειρηματίας έκανε νυχτερινή έξοδο στα μπουζούκια. Φαίνεται πως ήθελε να περιποιηθεί τον φιλοξενούμενό του.

Το ίδιο έκανε και στην Αράχωβα όπου έκαναν μαζί Πρωτοχρονιά. Βέβαια, ο ηθοποιός δεν απομακρύνθηκε από το σαλέ της οικογένειας γιατί πλέον θα ήταν αδύνατο να μείνει απαρατήρητος ωστόσο απόλαυσε τα χειμερινά σπορ. Μάλιστα, ο φίλος του έκανε προς τιμήν του ένα μεγάλο πάρτι την Κυριακή κλείνοντας την επίσκεψή του στην χώρα μας με τον καλύτερο τρόπο!

Ο Ashton σαν απλός τουρίστας

Ο ηθοποιός εκτός από τα μπουζούκια και τα clubs, φρόντισε να επισκεφτεί και τα αξιοθέατα της Αθήνας. Δεν θα μπορούσε να έρθει στην Ελλάδα και να μην πάει λοιπόν στην Ακρόπολη! Μαζί με τους φίλους του δεν άφησε αξιοθέατο για αξιοθέατο και με μία μηχανή στο χέρι «τραβούσε» αναμνηστικές φωτογραφίες. Σαν απλός τουρίστας!


(ΦΩΤΟ: Daily Mail)

Read More

And More