GNTM: Το νέο μήνυμα της Ασημίνας Χαρίτου όλο… νόημα στα social media! [pic]

Η Ασημίνα Χαρίτου αποχώρησε από το Greece’s Next Top Model στο επεισόδιο της περασμένης Δευτέρας. Σε μία ακόμη απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης του reality μόδας, οι παίκτριες κλήθηκαν να μεταμορφωθούν η καθεμία σε σύγχρονη Εύα στον Παράδεισο και να φωτογραφηθούν με τον Αδάμ στο πλευρό τους. Η 27χρονη Ασημίνα δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές με την φωτογραφία της και αποχώρησε από το GNTM με την συμπαίκτριά της, Κάτια Ταραμπάνκο να ξεσπά σε κλάματα στην ανακοίνωση του αποτελέσματος από την κριτική επιτροπή.

Μετά την αποχώρησή της από το GNTM, η Ασημίνα επέστρεψε στην προηγούμενη καθημερινότητά της και στα αγαπημένα της πρόσωπα. Μετά τις πρόσφατες αναρτήσεις της στα social media μιλώντας αρχικά με αιχμηρά σχόλια για το τέλος της συμμετοχή της στο reality μόδας και λίγο αργότερα αποθεώνοντας την Κατερίνα Ζαρίφη για την καριέρα της, το απόγευμα της Κυριακής, η πρώην παίκτρια του GNTM επέστρεψε με νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Ασημίνα δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από τη φωτογράφηση με φίδια που είχαμε δει πριν δύο μήνες στο GNTM σημειώνοντας με νόημα στην ανάρτησή της: “Μου έχουν πει ότι ένα συγκεκριμένο θαλάσσιο φίδι έχει μια πολύ ασυνήθιστη μέθοδο για να προσελκύσει τη λεία του. Θα βρεθεί στο βάθος του ωκεανού σαν να έχει τραυματιστεί. Τότε οι εχθροί θα το πλησιάσουν, και παρ ‘όλα αυτά θα μένει τελείως ακίνητο, και τότε οι εχθροί θα δεχτούν λίγα τσιμπήματα από αυτό, και αυτό όμως θα παραμένει ακίνητο. Έτσι, θα βρεθούμε ακίνητοι αφήνοντας τους εχθρούς μας να έρθουν σε μας και να χτυπηθούν…”

Read More

And More