Άσπα Τσίνα: “Άκουσα στο ακουστικό μου από τον κύριο Φασουλή ότι είμαι τρελή” [video]

Το πρωί της Πέμπτης η Άσπα Τσίνα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Ευτυχείτε” και μεταξύ άλλων μίλησε για όσα έγιναν στο επεισόδιο που θα δούμε το ερχόμενο Σάββατο. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχε με την Κατερίνα Καινούργιου και την ομάδα της, η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι άκουσε στο ακουστικό της τον Σταμάτη Φασουλή να λέει ότι είναι τρελή.

«Άκουσα στο ακουστικό μου από τον κύριο Φασουλή ότι είμαι τρελή, επειδή είμαι άνθρωπος με χιούμορ. Του απάντησα μπροστά στις κάμερες έτσι όπως το αντιλαμβάνομαι και επειδή είναι ένας άνθρωπος που σέβομαι και σέβομαι την πορεία του, το αφήνω στην άκρη. Πετιέται η Μαρία Μπακοδήμου και με ρωτάει αυτό που δείχνει και στο trailer “ότι θες να μείνεις στην ιστορία έτσι ή ως τραγουδίστρια”.

Αυτό είναι μια έμμεση υποτίμηση της ιδιότητας μου ως τραγουδίστρια και βεβαίως της απαντώ και θα το δείτε. Καμία ιδιότητα δε δύναται να προσδιορίσει κανέναν άνθρωπο για αυτό που είναι πραγματικά και για την αντικειμενική αξία, που η αντικειμενική αξία είναι μέσα στη ψυχή του. Οπότε εγώ δεν παίζω σε τέτοια γηπεδάκια που είναι για μένα ευκολάκι.

Μετά έρχεται η Βίκυ Σταυροπούλου που με το χιούμορ που διαθέτει και την καλή διάθεση και παρεμβαίνει και λέει “βρε Άσπα μου δεν κατάλαβες καλά;”. Το κοινό δε γνωρίζει τεχνικά και διαδικαστικά θέματα που αφορούν την εκπομπή, πιθανότατα δεν θα καταλάβει και πολλά από αυτά που θα δει, όμως αυτό που με ενδιέφερε είναι να καταλάβουν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι αυτό που πρέπει να καταλάβουν», ανέφερε μεταξύ άλλων η Άσπα Τσίνα.

Δες το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=b8UrvAL1WqQ

Η Άσπα Τσίνα δεν έκρυψε την ενόχλησή της!

Read More

And More