Αστυνομικοί εναντίον του Νίκου Μουτσινά για την ανάρτηση στα social media (video)

Όπως έγινε γνωστό, ο Νίκος Μουτσινάς έκανε αναδημοσίευση ένα story ενός ηθοποιού, σύμφωνα με το οποίο αστυνομικοί συνέλαβαν έναν νεαρό στην ευρύτερη περιοχή του Ψυχικού με σακούλες από το σούπερ μάρκετ. Ο πιτσιρικάς είχε στείλει το ανάλογο sms αλλά οι ώρες από την αποστολή του είχαν περάσει…

Μετά από αυτό, η ένωση των αστυνομικών εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία είναι φανερή η ενόχλησή τους για τη διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Το Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή φιλοξένησε το πρωί τον κ. Σταύρο Μπαλάσκα, συνδικαλιστή της ελληνικής αστυνομίας, ο οποίος εξέφρασε την άποψή του.

«Είμαι fan του κ. Μουτσινά. Είναι ένας χαριτωμένος άνθρωπος, τον συμπαθώ πολύ και τον συμπαθούν πολύ και συνάδελφοι αστυνομικοί. Θα πρέπει να έγινε ένα λαθάκι, θα πρέπει να παραπλανήθηκε και να μην του τα είπαν καλά. Διάβασα πολύ προσεχτικά την ανακοίνωση της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων και με κάλυψε πλήρως. Η ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο κ.Μουτσινάς λέει ψέματα. Και προφανώς – εγώ το λέω αυτό – ενδεχομένως κάποιος τον παραπλάνησε γιατί δεν έχει δείξει τέτοια δείγματα» ανέφερε ο κ. Μπαλάσκας.

Και πρόσθεσε: «Η ανακοίνωση λέει ότι έχει κάνει διασπορά ψευδών ειδήσεων. Όσα ο κύριος Μουτσινάς λέει  και το κατέβασε νομίζω από το Instagram, είναι ψέματα. Είναι ψευδής όλη η καταγγελία του κ. Μουτσινά» επισημαίνοντας ότι ουδέποτε υπήρξε προσαγωγή νεαρού στο Α.Τ.

Δες όλα όσα είπε ο κ. Μπαλάσκας στο παρακάτω βίντεο:

Read More

And More