Αταίριαστοι: Οι αλλαγές που φέρνει στην εκπομπή η έλευση της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ

Αυλαία έπεσε σήμερα για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν και για τους «Αταίριαστους», με τον Χρήστο Κούτρα και τον Γιάννη Ντσούνο να αποχαιρετούν τους τηλεθεατές και να ανανεώνουν το ραντεβού τους μαζί τους για τα τέλη Αυγούστου.

Οι δυο δημοσιογράφοι όμως θέλησαν να κάνουν και κάποιες ανακοινώσεις για τον τρόπο με τον οποίο θα επιστρέψει η εκπομπή την επόμενη τηλεοπτική σεζόν καθώς η έλευση της Φαίης Σκορδά στον σταθμό του Φαλήρου φέρνει κάποιες αλλαγές.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ όλους εσάς κυρίως, γιατί εμείς χωρίς εσάς δεν είμαστε τίποτα. Να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που είναι πάντα εδώ μαζί μας. Αλλάζουμε ώρα. Η σεζόν θα μας βρει σε διαφορετική ώρα. Από τις 29 Αυγούστου πιθανότατα, θα δούμε. Αλλά την καινούργια σεζόν θα είμαστε σε διαφορετική ζώνη και στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο.

Θέλουμε να ευχηθούμε στους συναδέλφους που έφυγαν “καλή επιτυχία”. Διπλή “καλή επιτυχία” στους ανθρώπους τους καινούργιους που έρχονται εδώ και τριπλή “καλή επιτυχία σε εμάς”. Να έχουμε την υγειά μας. Να περάσετε καλά.

Και εμείς υποσχόμαστε την καινούργια χρονιά θα αλλάξουμε αρκετά πράγματα, πάντα όμως με το ίδιο κέφι και την ίδια διάθεση. Ευχαριστούμε πολύ, καλό καλοκαίρι» είπε, μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Κούτρας στο φινάλε της εκπομπής.

Read More

And More