Αθ. Οικονομάκου για το πρόβλημα υγείας της: Ο γιατρός απορούσε πώς μπορώ και περπατάω!

Στο Πρωινό mou βρέθηκε σήμερα η Αθηνά Οικομάκου και μίλησε για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Εξαιτίας του σίριαλ αλλά και του θεάτρου έφτασε στα όρια της υπερκόπωσης: “Στον ελεύθερο χρόνο μου κάθομαι μόνο σπίτι. Δεν μπορώ να βγω και πρέπει να προσέχω γιατί πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο πριν κάνα μήνα. Έφτασα στα όρια υπερκόπωσης. Δεν αρρώστησα. Κατάλαβα ότι με εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μου. Είχα ζαλάδες, πολύ χαμηλή πίεση, πήγα στο γιατρό και μου είπε απορώ πως περπατάς. Είχα χαμηλά αποθέματα σιδήρου. Είχε εξαντληθεί ο οργανισμός μου, και αποφάσισα πως τέρμα τα ξενύχτια, θα κοιμάμαι 8ωρο και θα τρώω καλά. Γιατί δεν έτρωγα καλά, παρόλο που ένιωθα πως το πρωί δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου. Είπα κούραση είναι θα περάσει, αλλά αυτό συνεχιζόταν πάνω από μήνα”

Aργότερα, μίλησε και για την προσωπική της ζωή, αλλά και γιατί δεν δημοσιοποιεί τις σχέσεις της: “Είμαι πολύ μόνη μου, και δεν μπορώ πολύ να με φροντίζουν. Προτιμώ να φροντίζω τους άλλους!Θα δημοσιοποιήσω μια σχέση μου όταν γίνει επίσημη και φτάσει στα σκαλιά της εκκλησίας”.

Δες το βίντεο

Read More

And More