Αθερίδης – Μπρέμπου: Πρεμιέρα με “καυτά” φιλιά στη σκηνή! Δες ποιοι celebrities βρέθηκαν εκεί

Το θερμό χειροκρότημα του κοινού κέρδισαν στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Θα ‘σαι ‘δω ξανά του χρόνου” στο θέατρο Βρετάνια, ο Θοδωρής Αθερίδης και η Γωγώ Μπρέμπου. Οι δυο πρωταγωνιστές ζουν μια παράνομη σχέση επί σκηνής και ανταλλάσσουν “καυτά” φιλιά.
Η βραβευμένη κωμωδία του Καναδού Μπέρναρντ Σλέιντ “Same time, next year”, σε μετάφραση της Μαριαλένας Κωτσάκη απέσπασε τις καλύτερες κριτικές και οι δυο ηθοποιοί ενθουσίασαν το κοινό.

Στην πρεμιέρα βρέθηκαν πολλοί συνεργάτες και φίλοι τους. Ανάμεσά τους ήταν η Μαρία Καβογιάννη, ο Αποστόλης Τότσικας με την αγαπημένη του Ρούλα Ρέβη και άλλοι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς του Mega “Πίσω στο σπίτι”.

Ακόμη, το “παρών” έδωσε η Νόνικα Γαληνέα, η Ελένη Φιλίνη, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, η Δανάη Σκιάδη και άλλοι αξιόλογοι ηθοποιοί.
Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:


Πρόκειται για μία κωμωδία που ξεκινάει τον Φεβρουάριο του 1951, όταν ο Τζωρτζ συναντά για πρώτη φορά την Ντόρις. Το ειδύλλιο τους ξεκινάει αμέσως, έστω και αν είναι και οι δύο παντρεμένοι, όχι μεταξύ τους εννοείται, και έχει ο καθένας τους από 3 παιδιά. Μόνη διέξοδος να διατηρήσουν την παράνομη σχέση τους είναι να βρίσκονται μία συγκεκριμένη μέρα το χρόνο και να ζουν σαν ζευγάρι. Μιλάνε, μαλώνουν, κάνουν έρωτα, νιώθουν όλα όσα στερούνται τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου και πάνω απ’ όλα μακριά από την καθημερινότητά τους.

Για τα επόμενα 24 χρόνια, σύμφωνα με το πρωτότυπο έργο του Σλέιντ, οι δύο χαρακτήρες αναπτύσσουν μια συναισθηματική οικειότητα βαθύτερη από ό, τι θα περίμενε κανείς, αν αναλογιστεί ότι αυτοί οι δύο βρίσκονται μονάχα μία φορά το χρόνο. Θεωρώντας στήριγμα ο ένας τον άλλον μοιράζονται όλες τις σκέψεις, τις αλλαγές αλλά και τα προβλήματα που έχουν περάσει μέσα σε ένα χρόνο.
Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα:

Χρήστος Σπανός, Ρούλα Ρέβη, Γωγώ Μπρέμπου, Απόστολος Τότσικας


Ελένη Φιλίνη


Δανάη Σκιάδη και Χριστόφορος Παπακαλιάτης


Δανάη Σκιάδη, Θοδωρής Αθερίδης και Χριστόφορος Παπακαλιάτης


Βίκυ Βολιώτη, Θοδωρής Αθερίδης, Πάνος Μουζουράκης, Χρήστος Φερεντίνος


Γωγώ Μπρέμπου και Μαρία Καβογιάννη


Θανάσης Τσαλταμπάσης


Μιρέλλα Παπαοικονόμου και Δανάη Σκιάδη


Βίκυ Βολιώτη με τον Θοδωρή Αθερίδη


Χρήστος Πλαΐνης

Read More

And More