Αθηνά Ευμορφιάδη – Survivor: Χείμαρρος στην πρώτη της ανάρτηση – «Δεν με αγγίζουν τα απάνθρωπα λόγια σας»

Εκτός Survivor βρίσκεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα η Αθηνά Ευμορφιάδη η οποία μετά την απόφασή της να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι, το μεσημέρι της Κυριακής επέστρεψε στην Ελλάδα.

Η Αθηνά Ευμορφιάδη εγκατέλειψε το Survivor, μιας και η απόσταση που την χώρισε από την κόρη της, ήταν αρκετά… σκληρή για την ίδια. 

Αθηνά Ευμορφιάδη – Η πρώτη ανάρτηση μετά το Survivor

Η Αθηνά Ευμορφιάδη ευχαρίστησε σε μεγάλο μέρος όσους την στήριξαν στο παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε και στα κακόβουλα σχόλια που έλαβε, λέγοντας πως δεν την αγγίζουν.

«Ευτυχώς που πήγα προσγειωμένη σε αυτό το σκληρο παιχνίδι με την ζωή μου φτιαγμένη με πολύ κόπο και αγαπη εκεί έξω όποτε δεν με άγγιξε τίποτα παρά μόνο η αγαπη Και η έλλειψη των ανθρώπων που στερούμαι καθημερινά λόγω σκληρής δουλιάς.αυτά από εμένα το μεσημέρι επιτελους στους δικούς μου ανθρώπους!

Ένα Όμορφο σκληρό ταξίδι έφτασε στο τέλος του με το κεφάλι μου ψηλά χωρίς να με αγγίζουν τα απάνθρωπα λογια σας. Αυτοί είμαστε σαν λαός δυστυχώς… τα φιλια μου και την αγάπη μου σε όλους», έγραψε μεταξύ άλλων, η Αθηνά Ευμορφιάδη στο instagram.

 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αθηνά Ευμορφιάδη (@athina_evmorfiadi)

Δες επίσης: Αθηνά Ευμορφιάδη – Εκτός Survivor: Οι στιγμές με τον σύντροφό της και η κόρη της που στάθηκε αφορμή να αποχωρήσει

Read More

And More