Αθηνά Μουρκούση: Από τις πασαρέλες του Next top Model στο Κατάρ με τον σύζυγο της και την κόρη τους

Η Αθηνά Μουρκούση είναι ένα από τα κορίτσια του Next top Model 1 που κατάφεραν να ξεχωρίσουν τόσο για την ομορφιά τους όσο και για τον δυναμικό τους χαρακτήρα. Η μελαχρινή καλλονή, μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει στο παιχνίδι ομορφιάς ωστόσο αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στην μετέπειτα ζωή της. Η αγάπη της για την ομορφιά και την καλαισθησία την οδήγησαν στην απόφαση να ανοίξει δικό της κανάλι στο youtube προκειμένου να μοιράζεται όλα τα beauty tips της.

Η 29χρονη Αθηνά, εδώ και 7 χρόνια είναι ζευγάρι με τον Νίκο Σκοτίδα, για χάρη του οποίου εγκατέλειψε την Ελλάδα και εγκαταστάθηκε μόνιμα στο Κατάρ. Το όμορφο ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2017 και τον περασμένο Μάιο απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, μεγαλώνοντας έτσι την οικογένειά τους.

Αυτόν τον καιρό, η Αθηνά είναι μακριά από τον σύζυγό της, αφού βρίσκεται στην Αθήνα κοντά στους δικούς της ανθρώπους. Η ίδια, ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, άλλοτε με το μωράκι της και άλλοτε με τον άνδρα της ζωής της. Δες παρακάτω στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή:

Read More

And More