Αθηνά Οικονομάκου: 8+1 φωτογραφίες που ήταν έγκυος και δεν το γνώριζε κανένας – Πώς έκρυβε την κοιλίτσα της;

Η Αθηνά Οικονομάκου βιώνει την απόλυτη ευτυχία, καθώς διανύει τους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της! Η αγαπημένη ηθοποιός και σχεδιάστρια περιμένει πώς και πώς το δεύτερο παιδάκι της και ανυπομονεί να μεγαλώσει την οικογένεια που έχει ήδη δημιουργήσει με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο. Η όμορφη Αθηνά έγινε για πρώτη φορά μητέρα τον Μάρτιο του 2018 και σχεδόν τρία χρόνια μετά πρόκειται να χαρίσει ένα αδερφάκι στον γιο της, Μάξιμο.

Η Αθηνά Οικονομάκου αποφάσισε να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της στον κόσμο, αφού πέρασε το απαραίτητο πρώτο διάστημα της κύησής της. Όταν η ίδια ένιωσε έτοιμη, μοιράστηκε το χαρμόσυνο γεγονός με τους χιλιάδες θαυμαστές της, δημοσιεύοντας μια άκρως τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της, Μάξιμο στο Instagram και δείχνοντάς μας με τα δάκτυλά της το νούμερο 2! 

Διάβασε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Ο έρωτας, οι… τρεις γάμοι και ο ερχομός του δεύτερου παιδιού τους

Και μπορεί τόσο καιρό η Αθηνά να ήταν έγκυος και να μη το γνώριζε κανείς, ωστόσο η ηθοποιός συνέχιζε να είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και να δημοσιεύει φωτογραφίες από τις πρώτες εβδομάδες της κύησής της! Όπως θα δεις στα τελευταία της στιγμιότυπα στο Instagram, η αγαπημένη ηθοποιός πρόσεχε να κρύβει επιμελώς την ελαφρώς φουσκωμένη της κοιλίτσα, είτε φορώντας floral φορέματα είτε oversized πουλόβερ είτε αθλητικές φόρμες!

Δες 8+1 φωτογραφίες που ήταν έγκυος και δεν το γνώριζε κανένας:

Με το καλό!

Read More

And More