Αθηνά Οικονομάκου: «Δεν είναι εύκολο να κρατηθεί ένα σπίτι στις μέρες μας – Ποτέ δεν είναι όλα ρόδινα»

Τη νέα της συνέντευξη παραχώρησε η Αθηνά Οικονομάκου η οποία μίλησε στο «Λοιπόν» και στον Παναγιώτη Βαζαίο, με αφορμή την τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από τη νέα σειρά του ANT1, «Ο πρώτος από εμάς».

Η γνωστή ηθοποιός, αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή, αλλά και τις απαιτήσεις της καθημερινότητας ως σύζυγος και μητέρας, καθώς όπως χαρακτηριστικά παραδέχτηκε, ποτέ δεν είναι όλα ρόδινα σε έναν γάμο…

Πώς γίνεται να τα προλαβαίνεις όλα και μητέρα δυο παιδιών και σύζυγος αλλά και ηθοποιός της πρώτης γραμμής;

Κάνω κάτι που αγαπώ πάρα πολύ. Το κάνω με την καρδιά μου και νιώθω υπέροχα για αυτό και δεν βαρυγκωμάω. Υπάρχουν πολλές δύσκολες ημέρες στη δουλειά. Πολύωρα γυρίσματα, να γυρνάω σπίτι μου πολύ αργά, να πρέπει να κοιμηθώ και την άλλη μέρα το πρωί ξανά στο γύρισμα, να μην προλαβαίνω να δω τα παιδιά μου ξύπνια. Αλλά με αυτή τη δουλειά γεμίζω ψυχικά και περνάω πολύ καλά. Όλα άλλωστε θέλουν θυσίες σε αυτή τη ζωή.

Τι συμβουλή θα έδινες στις γυναίκες για το πώς μπορεί ένας γάμος να στεριώσει σήμερα;

Θέλει πάρα πολλή δουλειά μεταξύ του ζευγαριού. Δεν είναι εύκολο να κρατηθεί ένα σπίτι στις μέρες που ζούμε σήμερα. Θέλει κατανόηση και από τις δύο πλευρές, προσπάθεια, πείσμα, να μην τα παρατάς και να επιμένεις να λύνεις τα προβλήματα που προκύπτουν. Ποτέ δεν είναι όλα ρόδινα. Πρέπει να συγχωρεί ο ένας τον άλλον σε πολλά πράγματα. Υπάρχει τρόπος πάντως να στεριώσει ένας γάμος, ανεξάρτητα με το αν μια μητέρα είναι συνέχεια στο σπίτι ή δουλεύει αρκετά. Πρέπει να βλέπουμε τα θετικά στον άνθρωπό μας πάντα.

Δες επίσης: Αθηνά Οικονομάκου: Η απάντηση στο ενδεχόμενο απόκτησης ενός τρίτου παιδιού 

Read More

And More