Αθηνά Οικονομάκου: Επιστροφή στο Γύθειο μετά την απόδραση στην Κύθνο! [pics,vids]

Είναι στα καλύτερά της και δεν σταματά να απολαμβάνει το φετινό καλοκαίρι. Η Αθηνά Οικονομάκου μετά την καραντίνα και το τέλος των επαγγελματικών υποχρεώσεών της στην Αθήνα εγκαταστάθηκε για το καλοκαίρι στην ιδιαίτερη πατρίδα της, το Γύθειο και είναι στα καλύτερά της. Μαζί της φυσικά είναι ο σύζυγός της Φίλιππος Μιχόπουλος και ο γιος τους Μάξιμος που δεν χορταίνει τις βόλτες και τις βουτιές στη θάλασσα.

Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας μάλιστα, πριν λίγες μέρες έκανε μια μίνι απόδραση στην όμορφη Κύθνο με τους φίλους της και τώρα επέστρεψε στη βάση της. Το Γύθειο άλλωστε, είναι για εκείνη ένα από τα αγαπημένα της μέρη και φέτος το καλοκαίρι έχει την τιμητική του, μιας και το ζευγάρι αποφάσισε προς το παρόν να αποφύγει τις κοσμοπολίτικες Μύκονο και Σαντορίνη, όπου στο παρελθόν περνούσαν μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών διακοπών τους.

Η επιστροφή στο Γύθειο συνοδεύτηκε με χαλαρούς απογευματινούς περιπάτους πλάι στο κύμα, αλλά και βουτιές στην αγαπημένη παραλία της Αθηνάς Οικονομάκου. Η ίδια μάλιστα ανέβασε φωτογραφίες και video στα social media και φυσικά δεν σταμάτησε να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές βόλτες.

 

Και φυσικά οι διακοπές και οι συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα στο Γύθειο συνεχίζονται!

Read More

And More