Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Από την τυχαία συνάντηση, στους τρεις γάμους και τη γέννηση του 2ου παιδιού

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από την Τετάρτη 9 Ιουνίου η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος αφού στον κόσμο ήρθε η κορούλα τους για να συμπληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία. 

Η όμορφη ηθοποιός και ο γοητευτικός επιχειρηματίας αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και παρότι ο γιος τους Μάξιμος που ήρθε στον κόσμο το 2018 είχε γεμίσει με χαμόγελα την καθημερινότητά τους, η γέννηση της κορούλας τους τους ολοκλήρωσε. (δες εδώ την πρώτη ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου μετά τη γέννηση της κόρης της)

Ήταν άλλωστε κοινή επιθυμία και τον δυο να αποκτήσουν ένα ακόμη παιδάκι και από τη μέρα που έμαθαν πως θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά, ανυπομονούσαν να την κρατήσουν στην αγκαλιά τους. Μάλιστα το ζευγάρι, έχει αποφασίσει ήδη τα ονόματα που θα πάρει η μικρή τους. Το ένα, θα είναι εκείνο της μητέρας του Φίλιππου Μιχόπουλου και το άλλο ένα όνομα που αρέσει και στους δυο και θα ξεκινά από “Σ”.

Πως γνωρίστηκε όμως η Αθηνά Οικονομάκου και πως από τους τρείς γάμους φτάσαμε στα δυο παιδιά;

«Γνωριστήκαμε στη Μύκονο, σε μια παραλία. Τελικά είχαμε βρεθεί και το προηγούμενο βράδυ, είχαμε έρθει πρόσωπο με πρόσωπο κι εκείνος μετά μου είπε πως κάτι υπήρχε στην ατμόσφαιρα. Εγώ δεν το θυμάμαι, όμως, κι αυτό είναι το παράπονό του! Ουσιαστικά συναντηθήκαμε την επόμενη μέρα στην παραλία, εκεί γνωριστήκαμε» έχει αποκαλύψει για την γνωριμία τους η ηθοποιός λέγοντας μάλιστα πως τα δυο στοιχεία που την κέρδισαν σε εκείνον ήταν το στυλ και η φινέτσα του.

Με εκείνον να έχει “το πάνω χέρι” στη σχέση τους η Αθηνά σε άλλη συνέντευξή της θα παραδεχτεί πως ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι η πιο υγιής σχέση που έχει κάνει ποτέ. Στο πρόσωπό του βρήκε όλα εκείνα που έψαχνε, την τρυφερότητα, τη στοργικότητα αλλά και την αποφασιστικότητα. 

Έναν μόλις χρόνο μετά τη γνωριμία τους το ερωτευμένο ζευγάρι αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα, αυτό της συγκατοίκησης. Η απόφαση αυτή αποδείχθηκε σωστή αφού όσα πίστευαν και ένιωθαν ο ένας για τον άλλον αποδείχθηκαν σωστά και ήρθαν ακόμη πιο κοντά.

Και ενώ ο έρωτάς τους δυνάμωνε, το 2017 ο πελαργός θα τους χτυπήσει για πρώτη φορά την πόρτα. Κάτω υπό άκρα μυστικότητα και ενώ η όμορφη ηθοποιός βρισκόταν ήδη στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης, αποφάσισαν να παντρευτούν με πολιτικό γάμο στον τόπο καταγωγής της, το Γύθειο. Το παρόν σε αυτό τον “μυστικό” γάμο έδωσαν μόνο οι πολύ στενοί συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού μιας και οι δυο τους ήθελαν αυτή τη μέρα να τη γιορτάσουν μακριά από κάμερες και δημοσιογράφους.

Την αποκάλυψη του μυστηρίου, έκανε η ίδια η Αθηνά Οικονομάκου λίγες ημέρες μετά με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καταφέρνοντας να αιφνιδιάσει τους πάντες.

Σχεδόν έναν χρόνο μετά και αφού ο γιος τους Μάξιμος έχει έρθει στη ζωή, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας – πού αλλού; – στο αγαπημένο της νησί τη Μύκονο, διοργανώνοντας ένα τεράστιο πάρτι για τους συγγενείς, τους φίλους και τους συναδέλφους τους. Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στην πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα του επιχειρηματία και σχεδόν όλοι οι διάσημοι φίλοι τους έδωσαν το παρών.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

Ωστόσο πολλοί είναι ψίθυροι που θέλουν αυτόν το γάμο στη Μύκονο να μην είναι ο δεύτερος αλλά ο τρίτος για το ζευγάρι. Συγκεκριμένα, οι φήμες θέλουν την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλου να έχουν ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης σε κάποιο από τα ταξίδια τους στο εξωτερικό.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

Από τον Μάρτιο του 2018 μέχρι και σήμερα, ο γιος τους Μάξιμος είχε καταφέρει να έχει την απόλυτη προσοχή τους ωστόσο τώρα αυτή θα χωριστεί στα δυο αφού στον κόσμο ήρθε και η κορούλα τους για να μεγαλώσει την οικογένειά τους και να προσθέσει μερικές ακόμη όμορφες στιγμές στην καθημερινότητά τους.

 

Read More

And More