Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Γιόρτασαν την πρώτη επέτειο του γάμου τους!

Ένα χρόνος πέρασε από το θρησκευτικό του γάμο στην Μύκονο και η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος δεν σταματούν να γιορτάζουν τον έρωτά τους. Το αγαπημένο ζευγάρι που έχει αποκτήσει μαζί ένα πανέμορφο αγοράκι, τον μικρό Μάξιμο δηλώνει full in love και δεν σταματά να απολαμβάνει στιγμές απόλυτης οικογενειακής ευτυχίας.

Η γνωστή ηθοποιός που αυτήν την  περίοδο συνεχίζει τα γυρίσματα για το νέο κύκλο της επιτυχημένης σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου» και ο σύζυγός της και γνωστός επιχειρηματίας, μπορεί να έχουν καθημερινά πολύ φορτωμένο πρόγραμμα, βρίσκουν πάντα όμως χρόνο για να απολαμβάνουν όμορφες μικρές εξορμήσεις στα ελληνικά νησιά και κυρίως στην Σαντορίνη και στη Μύκονο που είναι οι αγαπημένοι τους προορισμοί.

Αυτήν τη φορά, με αφορμή την επέτειό τους, το ζευγάρι έκανε ένα μίνι ταξιδάκι και απόλαυσε στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης. Η Αθηνά Οικονομάκου μάλιστα, ανέβασε και δυο φωτογραφίες αγκαλιά με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Πρώτη επέτειος».

Read More

And More