Αθηνά Οικονομάκου: Η βραδινή έξοδος με τον σύζυγό της και οι αποκαλύψεις για την ψυχοθεραπεία που κάνει 7 χρόνια! [pics]

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει βρει όλα όσα έχει ονειρευτεί στο πλευρό του Φίλιππου Μιχόπουλου και οι δυο τους ζουν τον απόλυτο έρωτα. Ειδικά από την μέρα που απέκτησαν τον γιο τους Μάξιμο, η αγάπη τους επισφραγίστηκε με τον πιο όμορφο τρόπο. Ο μικρός Μάξιμος είναι πλέον επτά μηνών και αποτελεί τη μοναδική προτεραιότητα του ζευγαριού. Μπορεί να αφιερώνουν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στη φροντίδα και στην ανατροφή του μωρού τους, ωστόσο η δημοφιλής ηθοποιός και ο γοητευτικός επιχειρηματίας έκαναν ένα διάλειμμα και διασκέδασαν με καλούς τους φίλους.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Αθηνά και τον Φίλιππο σε βραδινή τους έξοδο στο κέντρο της Αθήνας. Το ερωτευμένο ζευγάρι μαζί με παρέα διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Άννα Βίσση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Μπορεί να βγαίνουν σπάνια, αλλά τόσο ο Φίλιππος όσο και η Αθηνά θέλουν μια στο τόσο να χαλαρώνουν και να βλέπουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Πριν μερικές μέρες, η Αθηνά Οικονομάκου παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο ENJOY και μεταξύ άλλων μίλησε για το πόσο σημαντική είναι η οικογένεια για εκείνη, για τα reality ομορφιάς αλλά και για τα χρόνια που κάνει ψυχοθεραπεία.

“Έχω διαβάσει ότι στα πρώτα επτά χρόνια της ζωής ενός ανθρώπου χτίζονται ο χαρακτήρας και η προσωπικότητά του. Οι γονείς μας, η μάνα μας και ο πατέρας μας, είναι το πρότυπο μας σε όλη τη μετέπειτα ζωή μας. Το μωρό μου τώρα είναι επτά μηνών. Σε συζήτηση με το κανάλι, τους εξέθεσα τις απόψεις μου και τους ζήτησα πεντάωρα γυρίσματα μέσα στην βδομάδα, γιατί έχω ένα πολύ μικρό παιδί, που θέλει την παρουσία μου και την προστασία μου. Αυτή είναι η προτεραιότητα μου. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι τα βράδια θα κοιμίζει κάποιος άλλος το μωρό μου και όχι εγώ. Με τον σύζυγό μου τα έχουμε συζητήσει όλα αυτά και έχω βρει υποστήριξη και απεριόριστη αγάπη. Ο άντρας μου μού έχει εμπιστοσύνη. Και εγώ όμως δεν έχω δώσει δείγματα ότι θα βάλω στην άκρη την οικογένειά μου για την καριέρα μου. Με όλο μου το είναι είμαι εκεί, στην φροντίδα της οικογένειάς μου, και ήμουν πολύ συνειδητοποιημένη όχι από την μέρα που έγινε μητέρα, αλλά από την ημέρα που έκανα μια σοβαρή σχέση και παντρεύτηκα. Γι’ αυτό άλλωστε δεν παίζω και στο θέατρο, παρά τις προτάσεις”.

Είσαι μια από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς της νεότερης γενιάς. Πώς παραμένεις πάντα τόσο προσιτή;

Γιατί ό,τι έχω χτίσει το έχω χτίσει τούβλο τούβλο, σιγά και σταθερά, με πολλή δουλειά. Δεν μου χαρίστηκε τίποτα, έτρεχα από οντισιόν σε ακρόαση και ήμουν αφοσιωμένη στη δουλειά μου. Πώς να καβαλήσω το καλάμι; Δεν μου ήρθαν όλα στη ζωή εύκολα και γρήγορα. Επίσης είναι και θέμα προσωπικότητας, ποιες αξίες και ποια πρότυπα ζωής έχεις από την οικογένεια σου. Κάνω, λοιπόν, ό,τι καλύτερο μπορώ στην δουλειά μου και με το παραπάνω, για να είμαι καλά με εμένα, και ελπίζω στο καλύτερο που θα μου φέρει η ζωή.

Ως μια πολύ όμορφη γυναίκα, πώς βλέπετε όλα αυτά τα ριάλιτι μόδας; Δεν δημιουργούν πρότυπα ομορφιάς;

Θα σας απαντήσω κάπως αλλιώς. Κάθε γυναίκα έχει τον δικό της σωματότυπο, τη δική της ομορφιά, αισθητική και προσωπικότητα. Εγώ έμεινα έγκυος, γέννησα και συνεχίζω να είμαι αδύνατη γιατί είναι το σκαρί μου αυτό. Έχω αθλητικό κορμί, δεν μπορώ να έχω καμπύλες. Έχασα 23 κιλά μετά την εγκυμοσύνη και μάλιστα πολύ γρήγορα, γιατί πάντα είχα ένα στεγνό σώμα. Δεν έκανα ιδιαίτερη προσπάθεια. Εγώ θα έλεγα σε όλες τις γυναίκες να αγαπήσουν το σώμα τους και να αναδείξουν με το κατάλληλο ντύσιμο τα πιο ωραία σημεία του. Πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος δεν είναι μόνο ένα ωραίο κορμί, αλλά η συνολική εμφάνιση του κρίνεται από την προσωπικότητά του. Βλέπει καθένας μας στον κύκλο του ωραίες γυναίκες, με απίθανες αναλογίες και χαρακτηριστικά, αλλά χωρίς αυτοπεποίθηση, και έτσι περνούν απαρατήρητες. Πρέπει να αγαπήσουμε εμάς πρώτα απ’ όλα.

Όσον αφορά την ψυχοθεραπεία, η γνωστή ηθοποιός απάντησε χωρίς κανένα ταμπού και δισταγμό: “Πιστεύω ότι ο άνθρωπος που θα απευθυνθεί σε έναν ειδικό για βοήθεια έχει επίγνωση της κατάστασής του. Αποτελεί δείγμα ωριμότητας, ξέρει τις αδυναμίες του και θέλει να εξελιχθεί και να προχωρήσει. Κάνω επτά χρόνια ψυχοθεραπεία και θα συνεχίσω όσο μπορώ, γιατί βλέπω σημάδια βελτίωσης. Είναι τεράστια αλλαγή στην προσωπική μου ζωή, με βοηθά ακόμη και τώρα, που είμαι νέα μαμά. Δεν είναι ταμπού το γεγονός ότι θέλω να βοηθήσω ψυχολογικά τον εαυτό μου, την οικογένειά μου, ότι θέλω να γίνω πιο δυνατή για να στηρίξω το φιλικό περιβάλλον μου, την κοινωνία. Η ψυχοθεραπεία είναι ένα μεγάλο δώρο στον εαυτό μας, στον σύντροφό μας, στη δουλειά μας γιατί μας βοηθάει να δούμε ποιοι είμαστε, να καταπολεμήσουμε τα άγχη, τις φοβίες μας και να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, πιο γαλήνιοι, πιο ισορροπημένοι, πιο επιεικείς”.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More