Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Ο θρησκευτικός γάμος και το προσκλητήριο!

Τα σκαλιά της εκκλησίας αναμένεται να ανέβουν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος και είναι στα καλύτερά τους. Το ζευγάρι που βρίσκεται σχεδόν όλο το καλοκαίρι στο νησί των ανέμων μαζί με τον γιο του, τον μικρό Μάξιμο, έχει επιλέξει να παντρευτεί σε στενό κύκλο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι δυο τους αν και δεν έκρυψαν ποτέ τον έρωτά τους και την ευτυχία τους, θέλουν αυτές οι στιγμές να είναι αυστηρά ιδιωτικές και γι’ αυτό έχουν κρατήσει μυστικό τον τόπο και το χρόνο του θρησκευτικού τους γάμου. Όπως ακριβώς είχε γίνει και τον περασμένο Νοέμβρη, όταν παντρεύτηκαν μυστικά με πολιτικό γάμο στο Γύθειο (γενέτειρα της Αθηνά Οικονομάκου) λίγο πριν τη γέννηση του γιου τους!

Ωστόσο, η καλή τους φίλη Έλενα Γαλίφα αποκάλυψε κατά λάθος πως η μεγάλη μέρα δεν αργεί, ανεβάζοντας στα social media μια φωτογραφία από το κομψό προσκλητήριο του ζευγαριού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γάμος αναμένεται να γίνει τις επόμενες εβδομάδες στη μαγευτική Μύκονο, όπου με ιδιαίτερη διακριτικότητα το ζευγάρι, οργάνωσε όλες τις λεπτομέρειες του μυστηρίου και του γαμήλιου πάρτυ. Εκεί θα βρεθούν λίγοι συγγενείς, φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα του ζευγαριού, ενώ κουμπάρα αναμένεται να είναι η Νίκη Παλληκαράκη, που ήταν και η μάρτυρας στον πολιτικό γάμο.

Το προσκλητήριο του θρησκευτικού γάμου

Η μπομπονιέρα του πολιτικού τους γάμου

Ακόμη, δημοσίευμα της Espresso, αναφέρει πως δεν θα γίνει διπλό μυστήριο, γάμου – βάφτισης, μιας και σύμφωνα με πρόσωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού, ο μόλις πέντε μηνών Μάξιμος είναι μικρός για το baby bloom, που θα προγραμματιστεί για λίγο αργότερα από τον επιχειρηματία και την γνωστή ηθοποιό!

 

 

Read More

And More