Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Βραδινή έξοδος στην Αθήνα!

Μέχρι τώρα τους βλέπαμε να γυρίζουν τον κόσμο απολαμβάνοντας ο ένας την συντροφιά του άλλου. Η Αθηνά Οικονομάκου και ο σύντροφός της, Φίλιππος Μιχόπουλος μας απέδειξαν έμπρακτα πόσο πολύ αγαπούν τα ταξίδια αφού από το καλοκαίρι δεν έμειναν σταθερά για πολύ καιρό σε ένα μέρος. Με εξαίρεση ίσως την Μύκονο όπου ο επιχειρηματίας διατηρεί ξενοδοχείο και όπου η ηθοποιός πέρασε το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της.

Κάνοντας λοιπόν ένα μικρό διάλειμμα από τα ταξίδια τους, βρέθηκαν στην Αθήνα. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε σε βραδινή έξοδο στο θέατρο.

Η Αθηνά και ο Φίλιππος παρακολούθησαν στο Σύγχρονο Θέατρο το έργο του Παύλου Μάτεσι με τίτλο «Η μητέρα του σκύλου» σε σκηνοθεσία του Σταύρου Τσακίρη και με τη Δήμητρα Χατούπη στο ρόλο της Ραραού.

Στην παράσταση συμμετέχουν ακόμα οι: Νίκος Γιαλελής, Γιάννης Δρίτσας, Χρήστος Ευθυμίου, Ηλίας Ζερβός, Στεφανία Κριεζή, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Τζίνη Παπαδοπούλου, Έφη Ρευματά, Μαριαλένα Ροζάκ.

Η Αθηνά τιμά πάντα με την παρουσία της τους συναδέλφους της και φυσικά φροντίζει να ενημερώνεται για τα θεατρικά δρώμενα παρακολουθώντας πολλές παραστάσεις. Ο Φίλιππος δεν θα μπορούσε να μην την συνοδεύσει σε αυτή την έξοδο αφού τον τελευταίο 1,5 χρόνο έχουν γίνει αχώριστοι!

Read More

And More