Αθηνά Οικονομάκου: Γιατί άφησε τη Σαντορίνη και ήρθε στην Αθήνα;

Μόνιμος κάτοικος Σαντορίνης έχει γίνει το τελευταίο διάστημα η Αθηνά Οικονομάκου, αφού φέτος, περνά το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού στο μαγευτικό νησί μαζί με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο και τον γιο τους Μάξιμο! Το ζευγάρι βρίσκεται στο αιγαιοπελαγίτικο νησί, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του Φίλιππο και δεν σταματά να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Ωστόσο, η γνωστή ηθοποιός άφησε για λίγο το μαγευτικό τοπίο της Καλντέρας και βρέθηκε στην Αθήνα. Η Αθηνά Οικονομάκου θέλησε να κάνει μια βόλτα από τα γραφεία του Allover όπου βρίσκονται οι συνεργάτες της , προωθώντας την τελευταία της collection και ταυτόχρονα να δώσει το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «Το δικό μας σινεμά».

Το θεατρικό μιούζικαλ με την υπογραφή του συγγραφικού δίδυμου Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα και τις χορογραφίες του Φωκά Ευαγγελινού, έκανε επίσημη πρεμιέρα χθες βράδυ στο ανακαινισμένο ιστορικό θέατρο «Άλσος», στο Πεδίον του Άρεως και πλήθος καλλιτεχνών βρέθηκε εκεί για να τιμήσει την Δέσποινα Βανδή, τον Σπύρο Παπαδόπουλο και πολλά ονόματα του ελληνικού θεάτρου.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε με ένα άκρως καλοκαιρινό αέρινο φόρεμα και με ένα μεγάλο χαμόγελο στις πρώτες θέσεις του θεάτρου. Εκεί βρέθηκε με την καλή της φίλη Βάσω Λασκαράκη και την Εύ Πρεβενά και πέρασε ένα μαγικό βράδυ!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More