Αθηνά Οικονομάκου: “Η κόρη μας θα ολοκληρώσει την ευτυχία μας”

Σε περίπου ένα μήνα η Αθηνά Οικονομακου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος θα κρατούν στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδί τους. Το ζευγάρι πρόκειται να αποκτήσει ένα κοριτσάκι, το οποίο θα επισφραγίσει γι΄ακόμα μία φορά την αγάπη του.

“Περιμένω με υπομονή να έρθει η κόρη μας για να ολοκληρώσει την ευτυχία μας”, δηλώνει η Αθηνά Οικονομάκου στην εφημερίδα Real News. Τρία χρόνια μετά τη γέννηση του γιου τους, Μάξιμου, η γνωστή ηθοποιός και ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείων αναμένεται να ζήσουν ακόμα μία σημαντική στιγμή στην κοινή πορεία τους.

Η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε να κρατήσει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της επτασφράγιστο μυστικό, το οποίο αποκάλυψε όταν η κοιλιά της δεν γινόταν άλλο να κρυφτεί. Η ηθοποιός, νιώθοντας αμηχανία με την έκθεση των προσωπικών της, αποφάσισε να ανακοινώσει το φύλο του μωρού στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, δείχνοντάς μας, μάλιστα, και μια γωνιά του παιδικού δωματίου της κόρης της.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και τόσο η Αθηνά Οικονομάκου όσο και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ανυπομονούν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Read More

And More