Αθηνά Οικονομάκου: Η νέα ζωή στο σπίτι με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και τον γιο τους, λόγω καραντίνας!

Αθηνά Οικονομάκου: Η νέα ζωή στο σπίτι με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και τον γιο τους, λόγω καραντίνας! | tlife.gr

Στο σπίτι με την οικογένειά της μένει τις τελευταίες μέρες υπακούοντας στα μέτρα της κυβέρνησης και των ειδικών για την μείωση της εξάπλωσης του κορονοΊού. Η κοσμοπολίτισσα Αθηνά Οικονομάκου μπορεί να λατρεύει τα ταξίδια, αλλά οι ώρες είναι δύσκολες και με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης φρόντισε –[όπως και το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου- να μείνει σπίτι και να απολαύσει ήρεμα στιγμές απόλυτης οικογενειακής ευτυχίας με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο και τον γιο τους Μάξιμο.

Το ζευγάρι πριν λίγες μέρες γιόρτασε μαζί τα γενέθλια του γιού τους, χωρίς να μπορεί δυστυχώς να κάνει το πάρτυ γενεθλίων που ήθελε για το αγόρι του. Η προσαρμογή, όμως, έχει γίνει και σε επαγγελματικό επίπεδο, αφού η Αθηνά μετέτρεψε το σπίτι της σε γραφείο, αφού δεν μπορεί να μετακινείται και να πηγαίνει στα φυσικά γραφεία της επιχείρησής της.

Ωστόσο, στην περίοδο του αυτό- εγκλεισμού των περασμένων ημερών, η γνωστή ηθοποιός θέλησε να κάνει και μια βόλτα με το ποδήλατό της παίρνοντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις από τους γύρω της.

«Είχα τ’ονειρό μου, το ποδήλατό μου κι όλα έμοιαζαν σωστά.. *βολτα στην γειτονιά μου, μόνη μου, πολύ προσεκτικά, δεν συνάντησα άνθρωπο στα 5 μέτρα!», έγραψε χαρακτηριστικά η Αθηνά Οικονομάκου.

Όσο για τη νέα καθημερινότητα του ζευγαριού; Η Αθηνά και ο Φίλιππος δεν σταματούν τα παιχνίδια με τον γιο τους, ενώ όταν ο μικρός κοιμάται βρίσκουν χρόνο για να δουν σειρές, να διαβάσουν βιβλία και να μαγειρέψουν.

Φυσικά, η Αθηνά Οικονομάκου δεν παραλείπει να κάνει και τα απαραίτητα beaute…

Οι μαγειρικές της Αθηνάς Οικονομάκου!

Και η ώρα για beaute…

READ more