Αθηνά Οικονομάκου: Η τρυφερή φωτογραφία από τον πολιτικό της γάμο στο Γύθειο!

Love and married ζουν εδώ και ένα χρόνο ο Φίλιππος Μιχόπουλος και η Αθηνά Οικονομάκου. Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz που έχει αποκτήσει μαζί ένα πανέμορφο γιο, τον μικρό Μάξιμο παντρεύτηκε δυο φορές: μια με πολιτικό και μια με θρησκευτικό γάμο και είναι στα καλύτερα του.

Η Αθηνά και ο Φίλιππος γνωρίστηκαν στη Μύκονο.  Εκείνη τον είδε τυχαία σε ένα μπαράκι ενώ εκείνος είχε στο πρώτο αντίκρισμα είχε ήδη εντυπωσιαστεί από την ομορφιά της. Μια ημέρα μετά, η τύχη θα τους φέρει πιο κοντά και θα βρεθούν στην παραλία. Η Αθηνά είπε: «Βλέπω κάποιον να έρχεται με μηχανή και με κράνος στα 300 μέτρα, γύρισα και είπα “Αυτόν τον θέλω”…»

Ο έρωτας δεν άργησε να έρθει, η Αθηνά παρατείνει τις διακοπές της στο νησί των Ανέμων και μια δυνατή σχέση αγάπης ξεκινά. Ταξίδια, κοινές εμφανίσεις και μια ρομαντική πρόταση γάμου στις Μαλδίβες θα είναι τα επόμενα βήματα, με τον γάμο και την έλευση του παιδιού τους να ολοκληρώνουν την ευτυχία τους.

Η γνωστή ηθοποιός μάλιστα, δεν έχει διστάσει να πει πως θα παντρευόταν κι άλλες φορές τον άντρα της ζωής της και πως φυσικά είναι διατεθειμένη να γιορτάσει την κάθε επέτειο μαζί του. Έτσι, λοιπόν, χθες κλείνοντας ένα χρόνο από το μυστικό πολιτικό τους γάμο στο Δημαρχείο του Γυθείου –πριν τον ερχομό του γιου- η Αθηνά ανέβασε στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία από εκείνη την μέρα γιορτάζοντας την πρώτη επέτειο με τον σύζυγό της.

Ενώ, τον επόμενο Οκτώβρη το ζευγάρι αναμένεται να γιορτάσει και την πρώτη επέτειο από το θρησκευτικό του γάμο, που έγινε στην Μύκονο!

Read More

And More