Αθηνά Οικονομάκου: Η τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφό της από τις Μαλδίβες και οι 500.000 followers!

Μπορεί ο μήνας της Αθηνάς Οικονομάκου να ξεκίνησε στη Μύκονο, όμως οι στιγμές που πέρασε στις εξωτικές Μαλδίβες της έχουν μείνει αξέχαστες. Η ηθοποιός βρέθηκε πριν από λίγο καιρό στο μαγικό μέρος και πέρασε μοναδικές στιγμές με τον σύντροφό της Φίλιππο Μιχόπουλο. Αυτές οι πασχαλινές διακοπές σίγουρα θα της μείνουν αξέχαστες αφού δεν χόρταινε τη θέα και τα τοπία. Η Αθηνά έχει μαγευτεί από το μέρος και το καταλαβαίνουμε και από τις φωτογραφίες που εξακολουθεί μοιράζεται στα social media!

Η ίδια έχει επισκεφτεί τα τελευταία χρόνια πάρα πολλά μέρη σε όλο τον πλανήτη αφού λατρεύει τα ταξίδια. Οι Μαλδίβες θα είναι όμως σίγουρα στην κορυφή της λίστας με τα καλύτερά της μέχρι σήμερα. Σήμερα μοιράστηκε και μια που κρατά το χέρι του συντρόφου της κι έγραψε: “Μπορώ να κατακτήσω όλο τον κόσμο μ’ ένα χέρι, αρκεί να μου κρατάς εσύ το άλλο”

Χθες μάλιστα γιόρτασε και τους 500.000 followers στο Instagram, επίης με μια πολύ ωραία φωτογραφία! Είναι μια από τις ποιο “δυνατές” Ελληνίδες στα social media και το χαίρεται!

I can conquer the world with one hand as long as you’re holding the other #handtohand #together #love #couplegoals #AlloverJewelry

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina Oikonomakou Official☾ (@athinao1konomakou) στις

Και η χθεσινή φωτογραφία με την οποία γιόρτασε τους 500.000 followers της!

Watch me celebrating all 500.000 of you!!!Thank you each and everyone of you #500kFollowers #celebration #blessed #jumphigh #maldives #luckyme #travelphotography

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina Oikonomakou Official☾ (@athinao1konomakou) στις

Read More

And More