Αθηνά Οικονομάκου: Η βραδινή έξοδος με τους συμπρωταγωνιστές της και ο ξέφρενος χορός τους! [video]

Η σεζόν φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος της, οι σειρές ολοκληρώνονται και οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν ξεκινήσει ήδη να σχεδιάζουν τον προγραμματισμό τους για τη νέα τηλεοπτική χρονιά. Η επιτυχημένη σειρά του AlphaΈλα στη θέση μου“,  η οποία έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό και σημειώνει καθημερινά υψηλά νούμερα τηλεθέασης, πήρε το πράσινο φως για τη νέα σεζόν και ο τέταρτος κύκλος της αναμένεται να κρύβει πολλές εκπλήξεις και ανατροπές.

Πρόσφατα, μάλιστα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και επιβεβαίωσε πως η καθημερινή σειρά του Alpha θα συνεχίσει με νέο κύκλο επεισοδίων, αποκαλύπτοντας ωστόσο πώς θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στο καστ των ηθοποιών καθώς κάποιοι θα αποχωρήσουν. Όπως έγινε γνωστό μερικές μέρες αργότερα, στο «Έλα στη θέση μου» δεν θα συνεχίσουν οι Μαρία Φιλίππου, Αντώνης Καφετζόπουλος, Ντάνη Γιαννακοπούλου και Εύη Δαέλη, ενώ θα παραμείνουν οι Γιάννης Τσιμιτσέλης, Αθηνά Οικονομάκου, Ευαγγελία Συριοπούλου, Μάνος Ιωάννου και Μαρίνος Κόνσολος. Μάλιστα, θα προστεθούν και κάποιοι νέοι χαρακτήρες για τις ανάγκες του σεναρίου.

Τα γυρίσματα για φέτος ολοκληρώθηκαν την περασμένη Τρίτη και όλοι συντελεστές της σειράς συγκινημένοι αποχαιρέτησαν τα πλατό, κάποιοι οριστικά, ενώ κάποιοι άλλοι για ένα μικρό διάστημα, μέσα στο οποίο θα ξεκουραστούν και θα γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Ωστόσο, όλοι μαζί το γιόρτασαν με ένα μεγάλο δείπνο, γεμάτο χαμόγελα και πολύ χορό. Όσοι εργάστηκαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες για το “Έλα στη θέση μου” διασκέδασαν με την ψυχή τους και στιγμές από το γλέντι του είδαμε μέσα από τo Instagram.

Σφιχτά αγκαλιασμένοι, η Αθηνά Οικονομάκου, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο Μαρίνος Κόνσολος χόρεψαν ένα… ταγκό για τέσσερις, αποδεικνύοντας πόσο δεμένοι είναι και πώς έχουν έρθει πολύ κοντά μέσα από τη δουλειά.

Στη συνέχεια, ακολούθησαν ξέφρενες φιγούρες, με τους τέσσερις πρωταγωνιστές να γίνονται το επίκεντρο της προσοχής.

Όλοι έδειχναν ευδιάθετοι και σε πολύ ανεβασμένη διάθεση, αφού δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και να χορεύουν καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Το Instagram, όπως ήταν αναμενόμενο, πήρε… φωτιά, καθώς οι περισσότεροι από τους παρευρισκομένους απαθανάτισαν στιγμές με το κινητό τους.

Τελικά, η έκφραση “είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα και αυτό βγαίνει προς τα έξω” ισχύει απόλυτα στην περίπτωση αυτή.

Read More

And More