Αθηνά Οικονομάκου: Το μήνυμα για την κόρη που περιμένει και το φορτωμένο πρόγραμμα στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης!

Αθηνά Οικονομάκου: Το μήνυμα για την κόρη που περιμένει και το φορτωμένο πρόγραμμα στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης! | tlife.gr

Μπορεί να έχει μπει στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και να έχει σταματήσει πια τα γυρίσματα για την επιτυχημένη σειρά του Alpha “Έλα στη θέση μου”, η Αθηνά Οικονομάκου όμως συνεχίζει απτόητη το φορτωμένο πρόγραμμά της και ανυπομονεί να γεννηθεί το πρώτο της μωράκι, καρπός του έρωτά της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Η γνωστή ηθοποιός αυτήν την περίοδο ασχολείται με το τελευταίο επαγγελματικό της εγχείρημα, το brand με τα κοσμήματα που σχεδίασε η ίδια. Καθημερινά μάλιστα, βρίσκεται στο ατελιέ του Allover και ανεβάζει instagram stories δείχνοντας μας πως περνά τους τελευταίους μήνες πριν τον τοκετό.

Στο πλευρό της, μάλιστα, στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, έχει και τις φίλες της. Η κολλητή της Νικόλ Παναγιώτου ήταν σήμερα μαζί της στο Κολωνάκι και ανέβασε ένα Video με την Αθηνά Οικονομάκου, που συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμά της, παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της. Η γνωστή ηθοποιός μάλιστα, που δεν χαίρεται να βλέπει την κοιλίτσα της να φουσκώνει έστειλε το δικό της μήνυμα για την κόρη που περιμένει, φορώντας ένα Tshirt που έγραφε: “Girls can do anything” ( Τα κορίτσια μπορούν να κάνουν τα πάντα).

READ more