Αθηνά Οικονομάκου: Οι βόλτες στη Μύκονο και οι καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά της!

Τις βόλτες και τις βουτιές της με τα αγαπημένα της πρόσωπα στο νησί των ανέμων έκανε αυτές τις μέρες η Αθηνά Οικονομάκου. Η γνωστή ηθοποιός που γέννησε πριν δυόμιση μήνες απολαμβάνει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο και τον μικρό της πρίγκιπα τους, τον Μάξιμο και είναι στα καλύτερά της! Λίγο πριν επιστρέψει μάλιστα στην Αθήνα, η Αθηνά ανέβασε στα social media φωτογραφίες από τις βόλτες της στο νησί.

Αυτές τις μέρες μαζί της στο νησί των ανέμων βρέθηκαν και οι δυο από τις τρεις κολλητές φίλες της και μέλλουσες νονές του γιου της, Νικόλ Παναγιώτου και Εύη Πρεβενά. Λόγω  επαγγελματικών υποχρεώσεων, η Βάσω Λασκαράκη δεν μπόρεσε να τις ακολουθήσει. Και φυσικά πέρασαν τέλεια, με την Αθηνά να μην σταματά να ανεβάζει στα social media φωτογραφίες από τις διακοπές της.

Την ίδια στιγμή στο πλευρό της είναι ο σύζυγός της Φίλιππος Μιχόπουλος, ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Μύκονο και αναμένεται να βρίσκεται στο κοσμοπολίτικο νησί όλο το καλοκαίρι.

Η γνωστή ηθοποιός, πάντως, φαίνεται να απολαμβάνει την κάθε στιγμή στο αγαπημένο της νησί, αν και κάποιες μέρες αναγκάζεται να πετάγεται στην Αθήνα για κάποιες επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Από χθες μάλιστα η Αθηνά βρίσκεται στηνν Αθήνα και πήγε φυσικά στο ατελιέ του Allover, όπου ετοιμάζει συνεχώς νέα εντυπωσιακά πράγματα.

https://www.instagram.com/p/Bj7WM6_FNZl/

https://www.instagram.com/p/Bj5C_5LFQod/

 

Read More

And More