Αθηνά Οικονομάκου: Οι βόλτες στη Μύκονο, όσο ο σύζυγός της κρατά το μωρό! [vid]

Στο νησί των ανέμων απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο και τον μικρό Μάξιμο, η Αθηνά Οικονομάκου και είναι στα καλύτερά της. Η γνωστή ηθοποιός, μετά τον ερχομό του πρώτου της παιδιού, αποφάσισε να περάσει το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο σύζυγός της, ώστε να είναι όλοι μαζί.

Φυσικά, στο νησί συνάντησε πολλούς φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και τις κουμπάρες της (μέλλουσες νονές του γιου της) Βάσω Λασκαράκη και Νικόλ Παναγιώτου. Αλλά και πολλούς ακόμη φίλους και συνεργάτες.

Και μπορεί τους τελευταίους μήνες να είναι αχώριστη με τον γιο της, χθες όμως πήρε μια νύχτα ρεπό, αφήνοντας τον αγαπημένο της Φίλιππο με τον μικρό Μάξιμο και βγαίνοντας βόλτα στα σοκάκια της Μυκόνου.

Η Αθηνά, μάλιστα, μοιράστηκε και ένα video στα social media με τις βόλτες της στο νησί, λέγοντας πως πήρε «ρεπό» χάρη στη βοήθεια του καλού της. Ενώ, δεν παρέλειψε να περάσει και από το μαγαζί της φίλης της Ελίνας Καντζά, όπου φιλοξενείται η τελευταία της συλλογή από το Allover!

Δες το video με τις βόλτες της στο νησί:

 

Read More

And More