Αθηνά Οικονομάκου: “Πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο και πήγα σε ψυχολόγο!”

Για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν έπαθε υπερκόπωση μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου στο “Thema People”. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως ο οργανισμός της εξασθένισε πολύ και αυτός ήταν ο λόγος που την οδήγησε στις επισκέψεις στον ψυχολόγο.

“Ναι, είχα πάθει υπερκόπωση. Το πρώτο στάδιο είναι οι κρίσεις πανικού. Είχα κυριευθεί από τη φοβία μήπως μου συμβεί πάνω στη σκηνή, μια αίσθηση επώδυνη και ψυχοφθόρα. Ήταν πραγματικά δύσκολη περίοδος και γι’ αυτό απευθύνθηκα σε ψυχολόγο και συνεχίζω μέχρι σήμερα τις επισκέψεις”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για τον έρωτά και τη σχέση της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, ανέφερε: “Δεν έχουμε κρυφτεί ποτέ με τον σύντροφό μου, απλώς δεν πρόκειται να μιλήσω γι’ αυτά τα θέματα. Αν δεν πάρω απόφαση να επισημοποιήσω κάποια σχέση, δεν θα κάνω φωτογράφηση, δεν θα μιλήσω για τον σύντροφό μου, ούτε εκείνος για εμένα”.
Τέλος, στην ερώτηση αν σκέφτεται το γάμο, απάντησε: “Βεβαίως και ο γάμος είναι στα σχέδιά μου. Τώρα το αν θα προκύψει αυτό και αν θα βρεις τον κατάλληλο σύντροφο να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα, ώστε να γίνει πατέρας των παιδιών σου, είναι θέμα τύχης”.

Read More

And More