Αθηνά Οικονομάκου: Ποζάρει με μαγιό στην Μύκονο, δύο μήνες μετά τη γέννηση του γιου της! [pic]

Οι διακοπές και οι στιγμές χαλάρωσης στην Μύκονο συνεχίζονται για την Αθηνά Οικονομάκου! Η αγαπημένη ηθοποιός βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στο κυκλαδίτικο νησί, όπου βιώνει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας με τον μικρό Μάξιμο και τον Φίλιππο Μιχόπουλο. Το νησί των Ανέμων είναι ο σταθερός της προορισμός, τα τελευταία χρόνια, αφού εκεί δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο σύζυγός της. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, η ευτυχισμένη μαμά να μην βρεθεί και αυτή τη φορά στο πλευρό του συντρόφου της.

Η όμορφη Αθηνά δεν αφήνει στιγμή το μωρό της, το οποίο έχει γίνει η μοναδική της προτεραιότητα! Όταν, όμως, ο μικρός Μάξιμος κοιμάται, η γνωστή ηθοποιός προσπαθεί να χαλαρώνει και να ξεκουράζεται, κάνοντας τις βουτιές της είτε στην πισίνα του ξενοδοχείου της είτε στις παραλίες της Μυκόνου.

Μάλιστα, η Αθηνά Οικονομάκου δεν δίστασε να ποζάρει με μαγιό και να μας δείξει το αψεγάδιαστο κορμί της, μόλις δύο μήνες μετά τον ερχομό του γιου της! Η γνωστή ηθοποιός φαίνεται πως έχει χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης και έχει επανέλθει στα φυσιολογικά της. Η ίδια ανέβασε την φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και για ακόμη μια φορά απέσπασε χιλιάδες likes.

Δες την φωτογραφία:

https://www.instagram.com/p/BjUhRmKF5bT/?taken-by=athinao1konomakou

Read More

And More